Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Pospolite problemy jakie mają wpływ na dodawanie wpisów :

- ustawienie OmniADD na tryb szybki

- duża ilość logów na serwerze np 500 MB (powyżej 100 MB może już to być problematyczne)

- błędne dane do WP

(oba błędy w/w miały miejsce u IT)

Jak coś żaden z tych błędów u mnie się nie pojawił :) Ta więc to nie jest przyczyna skuteczność.

P.S. Próbuje teraz jeszcze bez PROXY - bo coś lepiej jest ale nie dużo...

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@ssebo - jak używasz proxy to już o skuteczności nie ma co mówić - w twoim przypadku musisz wyłączyć proxy i poczekać aż system się wszędzie przeloguje

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

@ssebo - jak używasz proxy to już o skuteczności nie ma co mówić - w twoim przypadku musisz wyłączyć proxy i poczekać aż system się wszędzie przeloguje

A powiedz mi jak wygląda to przelogowywanie, kiedy wiadomo że jest, bo właśnie wtedy najlepiej nie dodawać ?

Wczoraj przerejestrowałem się na nowo po ostatnich aktualizacjach.

Na dziś rano wygląda to tak:

Wyłączona rejestracja: 147

Inny błąd rejestracji: 1276

Błąd połączenia: 22

Pomyślnie zarejestrowano: 435

Skuteczność dodawania:

dodano 662 błędów 246 skutecznosc 72.91%

mniej znaczy więcej

Mam prośbę aby wprowadzić taką małą poprawkę. Dodaje np stronę do wp i zakończył się proces dodawania - są błędy w dodawaniu (nie da się tego uniknąć) tak więc czyszczę błędy dla wp dla tej strony i dodaje ponownie do wp. OK... O co mi chodzi... Aby w raporcie wpisy były dodawane na końcu a nie w różnych miejscach (bo zależy to chyba od ID WP) tak jak to jest dodawane na początku. Myślę, że dużo z tym pracy nie będzie a ułatwi mi to pracę...

Z góry dziękuję...

@falcon85 zainstalowałeś na localhoście albo na hostingu który tak się przedstawia (uzywa ip dla Twojego konta które wskazują że jest to localhost) to zabezpieczenie OmniADD.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Po ostatnim upgrade programu mam coś takiego. Program nie wyświetla wszystkich informacji na ekranie.

Problem pojawia się na liście katalogów - baza prywatna i podczas dodawania nowych.

omniadd.jpg

omniadd2.jpg

Czy ktoś miał coś takiego?

Co z tym zrobić?

Zgłosiłem to do pomocy technicznej ale od rana zero odzewu.

Nie kupuj domen na cyprze jezeli nie chcesz ich stracić,. Jest tylu uczciwych rejestratorów w Polsce.

@clever1 zaktualizuj jeszcze raz OmniADD, jeśli to nie pomoże to nie wiem czy jest już dostępna najnowsza wersja w omnipanel - jeśli tak to ściągnij i wgraj na serwer i zainstaluj...

A na marginesie nie miałem takiej sytuacji...

Z tego co czytałem wcześniej to nie ma potrzeby ściągania najnowszej wersji prze omnipanel bo program sam ściąga update. chyba, ze coś się znowu zmieniło.

katsystem.gif

Multikody do 388 seokatalogów, 375 katalogów arfooo, 317 katalogów sinooke

Jakie macie statystyki rejestracji do wp?

U mnie jest tak na razie:

Oczekujących na rejestrację: 1764

Oczekujących na e-maila: 2 [Ponów próbę] [Lista]

Wyłączona rejestracja: 5 [Ponów próbę] [Lista]

Inny błąd rejestracji: 61 [Ponów próbę] [Lista]

Błąd połączenia: 0 [Ponów próbę] [Lista]

Pomyślnie zarejestrowano: 1 [Lista]

Nie wiem czy coś robię źle z mailem. W ustawieniach mam podany adres na o2 i po sprawdzeniu łączności jest ok. Mam już dodany jeden art z tego co teraz widzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności