Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Bo to są kolejne bez celowe zapytania do MySQL więc nie ma takiej opcji

Dodano:

Potem wróci jak bumerang temat że dla tego projektu chcę dodawać wpisy jako arty a dla tego jako wpisy i tak się nam namnoży powolutku zapytań do bazy więcej niż ma publiker (już i tak przekroczyliśmy o 7% założenia początkowe dla tej aplikacji jeśli chodzi o ilość połączeń do MySQL - tak więc teraz coś nowego jak będzie szło do MySQL to musi być naprawdę tego warte)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A co z moim podpisywaniem projektów? Dobre byłoby takie pole, gdzie mógłbym w dwóch słowach opisać projekt. Teraz się po prostu gubię.

Mam jeszcze jeden pomysł. Czy da się przeładowywać dodawanie do harmonogramu ajaxem? Chodzi o to, że gdy w środku listy dodam coś do harmonogramu, to przeładowuje mi się cała strona. Trochę mnie to wkurza, gdyż muszę zawsze pamiętać na jakim projekcie skończyłem.

seowyszbanner.gif

1. O co chodzi z tymi WPpriv i wykupywaniem dostępów ?

2. Była tu jakaś taka lista od Kojotka zapodana gdzie były WP do dodania - tyle że tyle postów napisaliście że nie sposób jej znaleźć.

3. Kojotek - zróbcie jakieś miejsce gdzie można by przeczytać o nowych funkcjach i w parę minut sprawdzić co się dzieje, co nowego itp - temat ma 75 stron i cały czas przybywa jak się tydzień czy dwa nie zagląda na forum (do tematu) to trzeba najpierw pół dnia czytać dyskusje o Publikerze żeby znaleźć jedną interesującą informacje :/

@soprano - będą grupy

@immy - jest na liście do poprawek

@bieluch - lista byłą ale blogi zostały wyłączone 62 sztuki dzięki publikerowi który walił po x razy te same posty. Będzie to wymienione na prywatne dostępy. Co do samego rozwoju OmniADD planujemy na dniach otworzyć forum gdzie będzie można się zapoznać z każdą zmianą w osobnym wątku etc.

@bieluch - z tym newsletter hmmm jestem zatwardziałym przeciwnikiem takiej formy informowania klienta o nowościach etc. - z doświadczenia wiem że na maila przychodzi tyle wiadomości / spamu że ja osobiście nie czytam takich informacji i prędzej czy później adresik ląduje na spam liście, co z kolei ciągnie za sobą fakt taki że jak coś faktycznie jest ważnego to nie idzie do użytkownika tylko do kosza i informacja zaginie :)

OK - poświęciłem nockę i postawiłem ładnie forum dedykowane OmniADD z podziałem na wersje etc. Dziś do wieczora zostanie uzupełnione o informacje podstawowe

Tam jest taka opcja jak otrzymywanie wiadomości od administratora - czyli informacje o nowych wersjach etc. kto chce zostawi zaznaczone :) Tym samym całą pomoc techniczną przenosimy na nasze forum do odpowiednich działów

Będzie też można pobierać z forum aktualne paczki które nie są dostępne na panelu

Tak trzeba się zarejestrować i trzeba podać klucz swojej licencji z OmniADD - to jedyny sposób ustalenia stanu faktycznego co komu się dzieje i psuje

Na tamtym forum brakuje działu ogólnego, jak temat wykracza poza założone działy, albo chce się napisać coś co ciężko przyporządkować do konkretnego działu.

A to dla uniknięcia punktu 7 regulaminu.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Kto mi to

W dziale Premium są/będą dostępne dodatki których nie będą dostępne publicznie oraz taki użytkownik też może zgłaszać swoje propozycje co do rozwoju oprogramowania OmniADD z tym że tutaj szanse na wprowadzenie dodatkowych opcji są uzależnione tylko od obciążenia jakie może taki dodatek / opcja wygenerować dla serwera
przetłumaczy na Polski? Nie wiem czy dobrze rozumiem, ale jak będe opłacał konto PRO na tamtym forum, to będe miał dodatki, których nie będe miał nie opłacając tam konta? Pytam, bo tu jakoś nie widze aby rozwój OA szedł w kierunku: płacisz masz więcej niż inni :D

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności