Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

- dział ogólny zostanie dodany

- osób z kontem premium będzie mniej i myślę że w ramach takiej grupy będzie realne stworzenie wymiany się prywatnymi bazami

- osoby z kontem premium mają zdecydowanie większy wpływ na rozwój oprogramowania

- osoby z kontem premium otrzymają dodatkowe narzędzia / materiały ułatwiające prace z OmniADD

- osoby z kontem premium otrzymują też pomoc szybciej na swoje problemy (zastępuje to wykupienie usługi płatnego suportu)

Tak więc żeby sprawa była jasna i klarowna osoby które same deklarują chęć posiadania takiego konta i opłacania go tym samym decydują się na to że od nich w sporej mierze będzie zależał dalszy rozwój aplikacji OmniADD

Przystąpienie do konta Premium na forum jest dobrowolne.

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zaraz zaraz, aktualizacje i rozszerzenia funkcjonalności OmniaAdd miał być już teraz bezpłatne (słowa Kojotka). teraz okazuje się że owszem.. ale pojawia się forum premium gdzie będzie ich więcej.. czytaj - dla wszystkich jakaś tam jedna rozbudowa na kilka miesięcy (dla formalności), a dla premium - większa.

czyli taka ukryta forma dalszych opłat..

to trochę nie fair...

@gimlak - proponuję Ci przeczytać jeszcze raz posta powyżej a jak będzie za mało to jeszcze raz i jeszcze raz aż zrozumiesz sens kont premium. Jeszcze raz powtórzę i już ostatni raz konta premium to coś innego niż to co wymieniłeś EOT z mojej strony na ten temat.

PS: Myślisz że prywatnie osoby nie mają swoich dodatków napisanych do OmniADD ? To Cię poinformuje że już prywatnie napisaliśmy ponad 20 takich dodatków więc może też nie wolno nam pisać dodatków dla użytkowników ?

PSII: Dla użytkownika końcowego jest to całkowicie bez znaczenia czy ma konto zwykłe czy premium. Żadnych negatywów nikt nie odczuje posiadania konta zwykłego.

PSIII: Całkowity EOT z mojej strony dla tego tematu

Nie zakładaliśmy opcji edycji projektów przez OmniTXT - jego zadaniem jest szybkie dodawanie, a nie edytowanie projektów. Nie wykluczam takiej opcji ale to później musiał byś się z tym odezwać

A to Ci dopiero checa :D Wiem, że mnie nie lubicie no ale bez przesady. Nawet jednego posta nie zdążyłem napisać.

Przepraszamy Soprano, zostałeś zbanowany na tym forum!
Twój ban nie wygaśnie.

PS Pewnie podałem klucz ze starej instalacji. Mimo wszystko ban to ban.

seowyszbanner.gif

v4 nie jest wspierane przez nas wiec system sam banuje konta z złymi kluczami licencji - v4 ma zły (to samo się stanie jak ktoś poda lewy klucz lub coś innego)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności