Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Obecnie kończymy już pisanie panelu dla prywatnych baz użytkowników - całkowicie będzie to nie zależne od OmniADD i darmowe dla użytkowników OmniADD tak jak obiecałem (każdy będzie miał swój panel gdzie będzie zarządzał dostępami do swoich WP prywatnych - 1 kliknięciem udzieli się dostępu użytkownikowi X i tak samo jednym kliknięciem zabroni dostępu i usunie wszystkie jego posty jak np złamie regulamin) - Nie będziemy tutaj występować jako pośrednicy etc wszystko załatwia się między sobą klient <-> sprzedawca bazy

Po premierze tego "dodatku" będzie stworzona specjalna strona na którą będą kierowani wszyscy użytkownicy chcący wykupić dostęp do prywatnych baz (coś na wzór tablicy ofert)

Też planujemy udostępnić multi instalator WP na swoich domenach z wgranymi wszystkimi potrzebnymi i aktywnymi wtyczkami etc. - to też penie będzie darmowe dla użytkowników OmniADD ale jeszcze nic na 100% pewnego nie powiem w tym momencie

Kolejny będzie OmniPRESS v2 z multi instalatorem - dostępne za FREE

PS: Za panele odpowiedzialna jest inna osoba która nie ma wpływu na czas prac związanych z OmniADD więc nie koliduje to w żaden sposób z naszymi pracami głównymi

Czy to nadal aktualne, podawanie terminów wprowadzenia mija się z celem (okazują się bardzo ruchome), spróbuj w zakresie od - do

Wspomnieliście tutaj, że Publiker dodaje po kilka kopii wpisów do jednego precla.

OmniADD po wyczyszczeniu błędów również potrafi dodać drugi raz do tego samego precla. Wersja się będzie różniła (synonimy), ale niektóre prawidłowo dodane wpisy kwalifikowane są jako błąd, co powoduje powyższe.

Śledź odwiedzających Twoją stronę opartą o WordPress -> Pobierz bezpłatnie WP Tao

@mj_2000 - publiker zawsze dodaje w koło nabijając staty - OmniADD tylko wtedy jeśli precel nie zwraca nam prawidłowej odpowiedzi i system klasyfikuje to jako błąd (jest to sporadyczny przypadek) a w publikera norma (swoją kopie testową cały czas mam włączoną mam już 7 000 wpisów do webmini i WP czyli średnio już po 10x dodał to samo)

@Remiss - OmniPRESS v2 już jest gotowy teraz dopracowujemy jedynie multi instalator na hekko są z nim problemy (ustawienia praw) czyli mozolna robota z szukaniem problemów

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Co jakiś czas czyści mi zawartość pliku pytania.txt

Dziś mi wyczyścił po aktualizacji softu przez autoupdate.

Nie wiem czym jest to spowodowane, ale jest to dość uciążliwe - za każdym razem tracę listę pytań (muszę podgrywać z instalki).

mniej znaczy więcej

1 - proponuję zgłaszać takie sprawy na forum z stopki

2 - nie ma takiej opcji żeby aktualizacja ruszała ten plik

3 - więcej nie udzielam pomocy w tym temacie :D

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Jak wygląda sprawa omnipressa v2 i wtyczki do wp?

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

A mnie w związku z problemami zaindeksowania tych wszystkich wpisów, małą ilością backlinków po dodaniu strony do całej bazy zastanawia - ile przygotować tekstów na powiedzmy 5000 dodań?

Ile Wy przygotowujecie tekstów, jakiej długości i z iloma linkami? Rozumiem, że jak zwykły wpis to bez linków 200-300 znaków a jak do blogów to ok 1200 znaków z dwoma linkami?

Bardzo mnie zastanawia liczba tekstów na np. 5000 dodań czy na całą bazę, która jest zbliżona do tej liczby?

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Chciałbym eksportować adresy url w których znajduje się mój wpis. Do tej pory dawałem Moje strony -> eksport TXT -> wszystkie z wybranego projektu, w ściągniętym pliku znajduje sie 1800 adresów url(w omni pisze że dodano do 3500) ale nie wszystkie adresy są dokładnymi url do wpisu. Korzystam z omni checker'a, czy omni oferuje w ogóle opcję eksportu wpisów? Jest możliwość pobrania tych 3500 adresów gdzie omni dodał wpis?

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności