Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Wszedłem w Opcje ==> Domyślna ilość dodawanych stron i zmieniłem na 50, ale nic to nie zmieniło w harmonogramie.

Ma ktoś pomysł jak zmienić dla wszystkich stron ilość dodawanych linków ?.

Musisz to zrobić ręcznie teraz dla aktualnych projektów w harmonogramie. Po zmianie opcji na 50 już przy nowych zadaniach będzie Ci dodawało do 50 :) Trzeba było to zrobić na początku ;P

@it_management - patrz stopka Kojotka ;P

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam. Musisz zapytać Kojotka i spółki czy możesz grzebać w bazie bo z tego co kojarzę to licencja coś o tym mówiła ale można teoretycznie wejść do bazy danych MySQL przez phpmyadmin-a lub podobny mechanizm i wykonać polecenie:

UPDATE `jobs` SET `DAILY`='60'

co zmieni ilość dziennych dodań dla wszystkich zadań.

Projektowanie stron www sitte.pl Lublin

Takie grzebanie w bazie to nie jest lamaniem licencji, a nawet jakby bylo to i tak nikt tego nie sprawdzi, czy ktos sobie takie zapytanie zrobil czy nie :D

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Kojotek jest szansa ze wazne informacje pojawiac sie beda w jakims miejscu gdzie latwo mozna je przeczytac ? Przeczesywanie 50 podstron forum to strata czasu....

No to dobry pomysł. Gdzie mogę poczytać co obecnie ma OmniAdd, co to konto premium itp? Nie byłem w tym temacie jakiś czas i nie chce mi sie teraz czytać każdej strony forum...

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Witam. Musisz zapytać Kojotka i spółki czy możesz grzebać w bazie bo z tego co kojarzę to licencja coś o tym mówiła ale można teoretycznie wejść do bazy danych MySQL przez phpmyadmin-a lub podobny mechanizm i wykonać polecenie:

UPDATE `jobs` SET `DAILY`='60'

Hmm, nie chce zabardzo grzebać w bazie :D. Nie znam się wiec wole nie dotykać :D.

Gdyby autor dopisał przy okazji następnej aktualizacji jakiś malutki moduł do zmiany ilości wpisów, to byłbym wdzięczny - myślę, że przydaloby się to także innym.

Najfajniej by bylo jakby mozna jeszcze obok wpisow w harmonogramie zaznaczyc tickiem niektore pozycje i pozniej wlasnie modyfikowac te zaznaczone - zmienic ilosc wpisow / skasowac.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Wyszła aktualizacja, nowa wersja to 5.2.7+

* Dodanie WebminiPRV oraz WordpressPRV do obsługi LinkPremium

* Dodanie wybierania grupy przy dodawaniu nowego projektu

Pliki do pobrania z auto aktualizacji oraz na forum OmniADD: https://www.omniadd.pl/index.php/topic,19.0.html

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

dobra, mamy zrobione grupy, ale np. jak zrobić by w moje strony pokazały się tylko strony należące do danej grupy ?

Nie wiem czy o to chodziło ale:

Po najechaniu na link "strony" w menu pokaże się podmenu "grupy". Z tego co widzę to ten sam widok, tylko z podziałem na grupy i z możliwością filtrowania (nad listą stron można wybrać grupę).

Projektowanie stron www sitte.pl Lublin

Witam wszystkich, czy może ktoś napisać jak zainstalować OmniADD? nigdzie nie znalazłem praktycznej porady na ten temat, nie wiem czy to wina hostingu ale mam problem, w pierwszym błędzie na seo-host otrzymałem:

"Fatal error: Unable to read 3182 bytes in /home/preselki/domains/preselki.seo-host.pl/public_html/top.php on line 0"

w laohost otrzymuje błąd: 5000 nawet się instalacja nie chcę włączyć :)

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności