Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem.

Było pytanie. Jest odpowiedź.

Liczba zarejestrowanych o niczym nie świadczy.

Pozdrawiam,

Mariusz

Edycja

Prawie o niczym nie świadczy.

Przy małej ilości na przykład:

- zła konfiguracja

- serwer do d ...

- ban IP

- wyjątkowy pech

Edycja 2

Liczby - na jednym przebiegu mam nawet około 500 ale są dni, że do 200 nie dochodzi.

Teksty właściwie przygotowane.

Tak to już jest, raz chodzi lepiej raz gorzej. To w końcu publiczna baza.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Panowie jaki macie % dodań na pulbicznej bazie Webmini?

bo mi to oscyluje koło 40% wg logów to raczej niedziałanie stronek, ale juz sam nie wiem :)

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Przydałaby się walidacja pola e-mail, która usuwała by spacje na początku i końcu, bo miałem dodaną spację na początku e-maila i w logach od groma błędów typu: podaj maila :)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

byleby to zrobic tak, aby nie zmuszac osob jadacych glownie artykulami do wpisywania wszedzie asdasd@asdasd.asdas bo jest walidacja maila :D

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Artykuł dedykowany użytkownikom OnniADD : https://www.optymalizacja.edu.pl/omniadd-ko...uracja-uzywanie

Mam nadzieję że zrozumiecie już jak używać pewnych opcji i jak dobrze wykorzystać OmniADD

Artykuł dedykowany użytkownikom OnniADD : https://www.optymalizacja.edu.pl/omniadd-ko...uracja-uzywanie

Mam nadzieję że zrozumiecie już jak używać pewnych opcji i jak dobrze wykorzystać OmniADD

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Na naszym forum pojawił się właśnie dodatek OmniPanel Wordpress Premium + Multi instalator Wordpress. Chętnych do zakładania własnych baz WP w celach wymiany/sprzedaży zapraszamy do instalowania. Opis dodatku znajduje się w paczce.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Na jednej z moich kopii omni nie mogę dodawać nowych projektów, tzn. niby wszystko jest ok dodaje nową stronę, wszystkie opisy, słowa itd. Niby wszystko jest ok, klikam zapisz, wyświetla się komunikat strona dodana, ale niestety na liście strony nie ma :| Domyślam się, że to problem w wyniku przeniesienia omniego z jednego serwera na inny. Pytanie jak to naprawić ?

Zaszło kilka zmian w o2.pl które przekreślają możliwość korzystania z tej poczty przez program OmniADD !! - Jeśli ktoś używa tej poczty prosimy o zmianę na inną (najlepiej własną np w obrębie domeny gdzie stoi dodawarka) - ma to duże znaczenie na proces rejestracji w WP

- Konta z o2.pl są usuwane po kilku dniach :angry:!

Procedura zmiany maila:

1 - zmieniamy maila w ustawieniach programu

2 - ponawiamy rejestrację do WP w bazach (Katalogi -> Wordpress -> Szczegóły):

- inny błąd rejestracji

- oczekiwanie na maila

3 - pobieramy bazę katalogów (nawet jak mamy aktualną!)

Czekamy aż skończy się proces rejestracji - Powinno przybyć nam WP nawet do 400 (im dłużej mamy maila o2.pl używanego tym więcej możemy zyskać)

Dodano:

@Ząbuś - Support dla OmniADD - TYLKO na https://www.omniadd.pl

@davit - tylko dla posiadaczy OmniADD i jest dla każdego kto ma OmniADD

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności