Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@zakręcony jak to się mówi nie znasz dnia ani godziny, pewne jest tylko to co masz u siebie więc gwarancji Ci nie damy.

Na forum pojawiła się nowa wersja beta przeznaczona dla PHP 5.3, jest to jedyna zmiana w tym update

Wymagane jest przestawienie na PHP 5.3 oraz zainstalowany Zend Guard Loader (zamiast Zend Optimizer) jest to to samo ale dla PHP 5.3. Docelowo chcemy całkowicie przejść na tą wersje PHP.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Czy jest opcja sprawdzania przez omniadd wpisów które zostały faktycznie dodane i wygenerowanie do nich linków? Dla przykładu wygenerowałem linki ok 100 - są to WP, MocneLinki, i WebMini ale ponad 60% z nich nie działa wszędzie komunikat - albo wpis nie został odnaleziony lub zapisany tylko do akceptacji moderatora (w co wątpie) ;)

zakupiłem sobie dziś omniadd i omni ping.

mam następujący problem:

OmniPing się zainstalował ale wywala mi cały czas błąd :

Warning: file_put_contents(./bin/admin.php) [function.file-put-contents]: failed to open stream: Permission denied in /var/www/oping/bin/inc_add.php on line 0

OmniAdd się nie instaluje i wywala błąd przy instalacji:

Warning: file_put_contents(admin.php) [function.file-put-contents]: failed to open stream: Permission denied in /var/www/oadd/install_z.php on line 0

plik testowy wskazał że mam wszystko co niezbędne na moim serwerze.

Od supportu otrzymałem szczątkową odpowiedź aby ustawił chmod 777 dla bin/admin.php

Tyle, że po 1 katalog bin występuje tylko w omniping, a w add juz nie, a po 2 ani w paczce instalacyjnej ani na serwerze w zainstlowanych juz programach plik taki nie istnieje ;]

Spotkał się ktoś z takim problemem?

EDIT.

Jakby co wystarczy ręcznie utworzyć pusty plik o nazwie admin.php , dla omniping w katalogu bin/, dla omniadd w głównym i nadać prawa 777

baner-seostationv2.png

Co obecnie oznacza "1" w logach przy preclach? Dodam, że chodzi o precle prywatne, gdzie prywatne oznacza moje, więc mowa o banie odpada, chyba, że hosting to banuje, ale tu znowu mam info, że nic nie blokują. Korzystam z Omni proxy i po wejściu w precelka nie ma arta jako oczekujący :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Ktos ostatnio pisal, ze jak przybylo duzo Freeglobes to sprawdzil i wiekszosc jest z Francji. Dzisiaj wchodze na moje forum, a tam posty (pisane recznie):

"STOP SPAM SUR NOS ANNUAIRE FRANCAIS"

z google translate "STOP SPAM NA NASZEJ francuski Katalog" :huh:

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Moim zdaniem błąd z takim rozszerzeniem bazy.

Dla kilkunastu dodanych, spamować kilkuset "francuzów". Chyba nieładnie.

Nie róbmy z Omni zagranicznej spamiarki.

eM

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Szybkie pytanie - jakie obciążanie generuje wam OmniADD?

Na 256MB ramu (384 burst) dodawarka często u mnie osiąga 400MB ramu, przez co wydaje mi się, że skuteczność spada na ryj.

Za mało ramu?

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności