Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

OmniPress - niby działa ale połowa katalogów nie działa więc baza jest znikoma - ok 140 katalogów - poprawnie dodanych tylko 60. Reszta nieaktualna.

Ja tylko poprawnych ok. 30. Patrzyłem na logi to faktycznie nie które padły ale nie które normalnie działają a ostanie wpisy mają datę 29.09.11... Może da się z tym coś zrobić albo po prostu czekać na nową wersję OmniPRESS pewnie w nowym roku :pytajnik:

A odnośnie katalogów "freeglobes" to mi nie przeszkadza, że są tam francuskie i ang. bo dzięki nim mogę zobie podlinkować angielskie strony i francuskie :placze:. Można byłoby zrobić podział na dwa rodzaje "freeglobes-pl" i "freeglobes-en" :D

Pozdrawiam....

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Niektóre omnipress nie przyjmują na przykład tytułów, które już są w danej kategorii (to przy popularnych frazach może mocno zmniejszyć ilość dodanych).

@aniec2 na forum omniadd.pl

Pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu. Wina jest po stronie serwerów - niektóre źle obliczają sumy kontrolne więc nie wszyscy mają ten problem. Sprawdzaliśmy na 3 swoich instalacjach i nie znaleźliśmy tego błędu.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

W opisach do wp można dodać znacznik img, no fajnie, ale już ze stylem do tegoż img nie koniecznie. Kosmosów nie oczekuję, ale w większości artykułów przydałby się przynajmniej ten float:left i margin, żeby art z tym zdjęciem jakoś wyglądał, a nie z foto jak z jakąś wystającą cegłą :P Obszedł ktoś ten problem może ? Bo mi w niektórych wp wpisy przechodzą ze stylem, w innych nie, ucina src i zostaje alt bez wartości, więc ten styl wcale z img wywaliłem..., a szkoda trochę ;) Poza tym, nie mam większych zastrzeżeń, działa i aktualizuje się wsio ok :) Klient zadowolony B)

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Jeżeli posiada się wersję 5.2.10+, to wystarczy podmienić plik aktualizuj_z.php?

Jeżeli tak, to ja nadal mam błąd informujący o nieprawidłowej sumie kontrolnej...

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Człowieku, wszystko od nowa wgraj i zainstaluj...

Z omniadd.pl:

Zmiany:

* poprawa auto aktualizatora

Jeśli chcecie uruchomić update z auto aktualizacji wystarczy podmienić plik aktualizuj_z.php wtedy będzie można dokonać pełnej aktualizacji przez auto aktualizator

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności