Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
hmm.. a mam jeszcze jedno pytanie: dlaczego liczba dodań się różni po eksporcie linków do pliku? np. dodań: ok 500 a linków w pliku jest tylko 370?

Czy ktoś wie w czym problem leży?

Sprawdzałem teraz i też jest taka różnica.. 140 dodań, a linków 108.

Ad. 2 - czy w przypadku akceptacji wpisu omnia zmienia link na zaakceptowany tzn w postaci tytułu ustalonego czy zostawia np.

/?p=40067
? wiadomo że zależy jak admin WP ma to ustalone ale jeśli...? Czytałem gdzieś że w jakimś cyklu OmniADD sprawdza akceptacje..

Ja zaś ciekaw jestem, jak wygląda sprawa planowanej obsługi seokatalogu. Coś się dzieje w tym temacie? :>

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Czytamy tutaj też forum ale się nie wypowiadam i reszta ekipy też ma zakaz wypowiadania się poza informacjami o aktualizacjach. Jak już wcześniej zapowiadałem zamiast prowadzić polemikę po prostu realizujemy zaplanowane prace według harmonogramu.

Obecnie prace trwają nad v6 (jeszcze będą aktualizacje v5) oraz nad zupełnie nowym oprogramowaniem na rynek polski (nie ma tego softu na rynku polskim - aż dziw że nikt na to nie wpadł wcześniej :)) które mam nadzieję przyda się szerszej grupie użytkowników.

Tak więc proszę sobie nie przeszkadzać faktem że nas tu nie widać - jesteśmy ale się nie udzielamy w tym temacie, a czas przeznaczamy na właściwy temat jakim jest programowanie

PS: Dziękuje za uważne czytanie bloga (na jutro przygotowany mam niezły rodzynek :) oj będzie się działo oj będzie - ciekawe kto tym razem poszedł pod mój celownik)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Wszystko OK ale i na forum wsparcia omniadda nie doczekałem się na odpowiedź :)... Okazało się że poruszyłem temat problemu publikowania przez xml-rpc i okazał się dość istotny nie tylko dla mnie. W końcu poradziliśmy sobie na zasadzie użytkownik-użytkownikowi. Poprawcie ten niewielki wprawdzie ale bardzo mylący błąd - napisałem zresztą PW do agape. Chciałbym też dowiedzieć się czy wszyscy mają taki spadek skuteczności jak ja? Dodawanie kształtuje się na poziomie 30-35% dodanych. Zaznaczam, że robię sporo opisów, używam synonimów itd., itp. plus dodawania dokładne i nic się nie da zrobić żeby wynik poprawić :/ .

,mejtu nie przesadzaj, ja zawsze dostaje odpowiedzi od kojotka. Jak nie dostaje to się okazuje że pytanie już było i jest na nie odpowiedź.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności