Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

To nie on żle dodaje tylko zglasza ze Omni nie radzi sobie z tym typem cudzysłowów. Sam też tak miałem jak kupiłem teklsty z linkami pisane w Wordzie. Taki fjuczer worda i tych co w nim pisza teksty na precle. CTRL+V powoduje wywalenie sie tych linkow.

Kupie zaplecze pod SWL'e, a najchetniej całe konta. Propozycje na PM.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy omni add v5 pozwala na używanie go w następujący sposób:

Stworzenie grupy gdzie dodawanie wpisów odbywać się będzie tylko do wybranej grupy precli xml-rpc?

Czy w tej jednej grupie można dodać wiele tekstów jednocześnie które będą opublikowane tylko raz w jednym preclu?

Chodzi mi o to że mam 100 różnych precli wp, chcę utworzyć projekt w którym dodam 10 różnych zsynonimizowanych opisów, a następnie chcę opublikować losowo jeden tekst w jednym preclu.

-----

Mam publikera ale w wyżej wymienionym przypadku publikuje mi każdy tekst do jednego precla. A ja chcę dodać tylko jeden artykuł z danej grupy.

Masz w OmniAdd 5 grup prywatnych WP - jedna mozesz na to wykorzystac.

Omni dodaje raz i tylko raz (nie sprawdza poprawnosci dodania - co przy prywatnych preclach moze byc roznoznaczne), mozna przypisac jeden tekst z synonimami dla danej grupy

Ale nie wiem czy rozwiazanie cie zadowoli - bo piszesz o 10 grupach w sumie lub o sposobie przypisania 10 tekstow do grupy okreslajac jak maja byc publikowane. Tego raczej sie nie da ...

Ja mam podobny problem, mam precle podzielone na zaplecze tematyczne, czasami mam 2-3 precle w grupie. Chce wysylac do tego zaplecza tylko teksty z danego tematu. W OmniAdd moge to zrobic maksymalnie dla 5 grup. W publikerze dla nieskonczonej ilosci ...

Osobiście uważam że w Publikerze, skoro masz licencje bedzie to lada moment mozliwe bo ma być wprowadzona funkcja ograniczenia ilosci wpisów w projekcie na precel (i to opublikowanych lub wysłanych do wyboru).

Kupie zaplecze pod SWL'e, a najchetniej całe konta. Propozycje na PM.

Mam problem z rejestracją w Wordpressach.

Wygląda to tak:

Katalogi wordpress

Oczekujących na rejestrację: 0

Oczekujących na e-maila: 0 [Ponów próbę] [Lista]

Wyłączona rejestracja: 1 [Ponów próbę] [Lista]

Inny błąd rejestracji: 2879 [Ponów próbę] [Lista]

Błąd połączenia: 0 [Ponów próbę] [Lista]

Pomyślnie zarejestrowano: 0 [Lista]

Jest to błąd programu czy jakichś ustawień?

Profesjonalne katalogowanie stron + baza precli i katalogów. Polecam Katalog PR4

A ten Miejski katalog stron jest inny niż wszystkie

Krótkie postrzeżenia po 5 dniach użytkowania:

- Przy pisaniu tekstu w opisie przydałby się licznik aby pokazywał ilość znaków (jeżeli użyto synonimów to max. długość i min.)

- Brak podglądu całej strony czyli jak będzie wyglądał ewentualny wpis z możliwością mieszania jeśli występują synonimy

- Brak możliwości mieszania wyrazów czyli np. mamy 3 słowa [biały|czarny|żólty] to skrypt poda wynik np. czarny,żółty,biały innym razem żółty,czarny,biały no chyba że jest opcja taka i o niej nie wiem :)

- Fajnie jakby szło też mieszać tytuł strony i słowa kluczowe za pomocą mieszarki słów [1,|2,|3,]

Pozdrawiam

PYJTER

Pozycjonuję dla zabawy tylko swoją stronę o ile to można nazwać pozycjonowaniem raczej jest to błądzenie ślepego we mgle ;)

- Brak możliwości mieszania wyrazów czyli np. mamy 3 słowa [biały|czarny|żólty] to skrypt poda wynik np. czarny,żółty,biały innym razem żółty,czarny,biały no chyba że jest opcja taka i o niej nie wiem :)

- Fajnie jakby szło też mieszać tytuł strony i słowa kluczowe za pomocą mieszarki słów [1,|2,|3,]

W omi używaj {1|2|3}. Nie zauważyłem nic takiego o czym piszesz.

Sklep medyczny - zapraszam w razie potrzeby ;)

PYJTER

zamisat zadawać głupie pytania poczytaj sobie

FAQ - Najczęściej zadawane pytania

Czy OmniADD posiada obsługę synonimów?

Tak. Zarówno w opisie strony jak i w tytule można stosować synonimy. Składnia synonimów jest następująca: {słowo1|słowo2|słowo3} Ilość alternatywnych słów nie jest ogranoczona. Można również stosować synonimy zagnieżdżone wykorzystując składnię: {{słowo1a|słowo1b}|{słowo2a|słowo2b}|{słowo3a|słowo3b}} Synonimy w trakcie dodawania stron do katalogów są wybierane w sposób losowy.

Jeśli po 5 dniach użytkowania na to nie wpadłeś że trzeba to przeczytać, to może pozycjonowanie nie jest dla ciebie? :)

Dzięki za odpowiedź SqL ale {1|2|3} zwórci wynik albo 1 albo 2 albo 3 czyli wybierze jedno słowo.

Mi chodzi o to aby pomieszało te słowa czyli dało wynik 2,3,1 albo 3,2,1 albo 1,3,2

MaxPan nie nerwowo ja raczkuje dopiero :) Nie świadczę usług ani nie zamierzam świadczyć usług pozycjonowania. Wszystko co robię, robię dla własnej ciekawości i przyjemności po prostu lubię jak mi rośnie ;) Ja nie mogę się tutaj z nikim równać tutaj i pewnie zrobilibyście wsio za mnie 10 razy szybciej, lepiej i pewnie o wiele taniej ale własna satysfakcja jest bezcenna.

P.S. Jeszcze raz sorki że nie przeczytałem faq ale ja typowy Polak nie potrzebuje instrukcji tylko ide drogą a co się stanie jak to nacisne :) Ale obiecuje poprawie się... ;) Ale niestety w tym faq nie możliwości mieszania słów.

Bo zagnieżdżenie {{słowo1a|słowo1b}|{słowo2a|słowo2b}|{słowo3a|słowo3b}}

da wynik o ile się nie mylę np.: słowo1a, słowo2b, słowo3b

czy może da wynik pomieszany ??? np: słowo2a, słowo3b, słowo1b

A mi chodzi aby załóżmy zapis [słowo1,słowo2,słowo3,....]

dało wynik

słowo2,słowo3,słowo1...

słowo3,słowo1,słowo2...

itd.

Nie chodzi mi o synonimy tylko mieszanie losowe słów...

Pozycjonuję dla zabawy tylko swoją stronę o ile to można nazwać pozycjonowaniem raczej jest to błądzenie ślepego we mgle ;)

Omniadd nie dodaje artykułów zgodnie z zapisanym harmonogramem tylko leci całość. Prawdopodobnie coś zrobilem nie tak przy instalacji lub konfiguracji. Gdzie mogę to sprawdzić lub poprawić?

Nie kupuj domen na cyprze jezeli nie chcesz ich stracić,. Jest tylu uczciwych rejestratorów w Polsce.

A mi chodzi aby załóżmy zapis [słowo1,słowo2,słowo3,....]

dało wynik

słowo2,słowo3,słowo1...

słowo3,słowo1,słowo2...

itd.

Nie chodzi mi o synonimy tylko mieszanie losowe słów...

Ale można to zrobić tak:

{słowo1,słowo2,słowo3|słowo1,słowo3,słowo2|słowo2,słowo1,słowo3|...} - będzie działać tak jak chciałeś - tylko trzeba trochę więcej pracy włożyć.

Profesjonalne katalogowanie stron + baza precli i katalogów. Polecam Katalog PR4

A ten Miejski katalog stron jest inny niż wszystkie

{słowo1,słowo2,słowo3|słowo1,słowo3,słowo2|słowo2,słowo1,słowo3|...} - będzie działać tak jak chciałeś - tylko trzeba trochę więcej pracy włożyć.

Niestety nie będzie - bo może się zdarzyć wynik:

słowo1 słowo1 słowo1

a przecież nie o to chodzi :)

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Składnia której szukasz to [slowo1|slowo2|slowo3]^n. Losuje n wyrazów z nawiasu i wstawia je po przecinku w losowej kolejności. W Omniadd taka składnia nie występuje (przydałaby się :D ). Z takiego rozwiązania można korzystać np. w SeoLight.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności