Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli mój apel nadal aktualny by w następnej wersji dodano :D :

- Przy pisaniu tekstu w opisie przydałby się licznik aby pokazywał ilość znaków (jeżeli użyto synonimów to max. długość i min.)

- Brak podglądu całej strony czyli jak będzie wyglądał ewentualny wpis z możliwością mieszania jeśli występują synonimy i mieszacze słów.

- Brak możliwości mieszania wyrazów czyli np. mamy 3 słowa [biały|czarny|żólty] to skrypt poda wynik np. czarny,żółty,biały innym razem żółty,czarny,biały

- Fajnie jakby szło też mieszać tytuł strony i słowa kluczowe za pomocą mieszarki słów [1,|2,|3,]

albo z opcją jak kolega podał ^n

Pozycjonuję dla zabawy tylko swoją stronę o ile to można nazwać pozycjonowaniem raczej jest to błądzenie ślepego we mgle ;)

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

hmm.. jak dobrze wykorzystać OmniPing? Na razie korzystam ze standardowych ustawień ale przeczytałem w FAQ że trzeba wkleić listę serwerów, u mnie jest ich 8 które już były czy większa lista serwerów ma jakiś wpływ na jakość pingowania?

- jaka jest różnica pomiędzy "wbudowanym" OmniPing a OmniPing ktory można kupić stronie omniworld ?

2 sprawy by ułatwiły rzycie osobom mającym te "kilka" projektów w bazie:

- mozliwość wyszukiwania konkretnej strony, teraz działa to w obrębie tego co jest na podstronie z projektami, jest możliwość wyswietania wszystkich projektów i wtedy lecieć po tym dostępnym obecnie filtrze, ale jak ktos ma ponad 200 projektów, to ładowanie sie tego wszystkiego troche trwa, a taka wyszukiwarka konkretnej strony z kazdego miejsca w projektach była by pomocna

- podział harmonogramu na aktywne i pauza - tu chodzi o 2 zakładki, a nie wszystko w jednej

edit: i jeszcze jedna rzecz, po co do harmonogramu wrzuca zadania dla: "pozostało = 0"? a wrzuca wsztstko jak leci gdy uztjemy magicznego przycisku na samym dole przy projektach :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Wyszła nowa wersja OmniADD 5.2.12

Zmiany:

* dodatek OmniAudyt

* Obsługa OmniPress v2

* wybór przy dodawaniu katalogów czy używać XML-RPC

* poprawa pliku językowego

* powiadaniamie o nowościach rss

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Czy może ktoś puścić ścieżkę Crona kasującą logi? Gdzieś posiałem a potrzebuję ustawić.
wget -q -O /dev/null https://adres strony/clear.php >/dev/null 2>&1

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

mi zaktualizowało, po czym pojawiła się aktualizacja bazy katalogów jednak po chwili błąd - ponów próbę i w zakładce UPDATE jest na zielono "aktualna baza" . Czy będzie dostępna jakaś baza omnipress v2?

na hekko mam to samo, zrobiłem też aktualizację bazy katalogów, bo przy omnipress v2 mam 0 katalogów, ale uzyskuję tylko:

Wystąpił błąd z połączeniem. Proszę spróbować ponownie.

Sama zaś instalacja programu przebiegła bez problemu, problem jest za to teraz z aktualizacją bazy.

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Czy te błędy oznaczają, że na razie lepiej się wstrzymać z aktualizacją?

Zaktualizowałem już program i mam dostępną aktualizację bazy danych, ale nie chcę, żeby coś mi się przy tym posypało...

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności