Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

coś się dzieje nie dobrego :( dzisiaj omniadd przy dodawaniu do prywatych WP zaczęła generować błędy: 20 dodanych 50 błędów, postanowiłem wykasować bazę i zrobić jeszcze raz rejestrację niestety wszystko przełożyło się na "oczekuje na maila" i tak stoi. :) oczywiście maila zmieniłem ale niestety cały czas to samo.. czy ktoś z supportu może się wypowiedzieć na ten temat?

Coś sie porobiło po ostatniej aktualizacji(albo przedostatniej bo ostatniej pobrać nie mogę) - omi stoi na VPS'ie(i tylko ona nic więcej) i dodawanie jednej strony do publicznej bazy trwa prawie dobę. Zaznaczam że na tym vps'ie stoi już kawałek czasu, a problem pojawił się niedawno. Ustawione na dodawanie "szybkie". Ma ktoś coś takiego ?

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Czy może ktoś puścić ścieżkę Crona kasującą logi? Gdzieś posiałem a potrzebuję ustawić.
wget -q -O /dev/null https://adres strony/clear.php >/dev/null 2>&1

Brakuje mi pliku clear.php Czy błąd jest w tej składni czy z jakiś względów nie zainstalował mi się ten clear.php ?

Czy może ktoś puścić ścieżkę Crona kasującą logi? Gdzieś posiałem a potrzebuję ustawić.
wget -q -O /dev/null https://adres strony/clear.php >/dev/null 2>&1

Brakuje mi pliku clear.php Czy błąd jest w tej składni czy z jakiś względów nie zainstalował mi się ten clear.php ?

clean.php

hmm,

mi działa omniadd oraz omnissp, natomiast omnissp klienta do ktorego mam dostep nie działa wtf? w czym ja jestem lepszy ;d

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności