Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
MI nadal nie działa.

Ja nie mogę się zalogować od ostatniej aktualizacji. Cały czas wczytuje się i nic. A aktualizacja ostatnia przebiegła pomyślnie i działało.

Przyznam że ostatnio miałem to długi czas...

Masakra ostra, ale dziś niby działa.

Dla mnie złym pomysłem odnośnie "reklamy" jest wyskakujące okno wpisów z bloga kojota. Lepiej się nie można już reklamować?... Pisałem na blogu, że nie każdy chce czegoś takiego, ale widocznie kojot musi się chwalić wszystkim co zrobi :PPP.

Huggo, ja juz napisalem sobie skrypt ktory wywala caly ten smietnik w postaci scrolli okienek itd, i Tobie radze zrobic to samo :)

Szkoda naszych nerwów i czasu na proszenie w płatnym sofcie o zachowanie jakiś norm. To działa na niekorzyść Koyotka, od kiedy wrzucił scrola nie wchodze na bloga. Nie lubie tak nachalnej reklamy, tym bardziej w platnym oprogramowaniu.

Kupie zaplecze pod SWL'e, a najchetniej całe konta. Propozycje na PM.

Przepraszamy za powstałe problemy związane z licencjami a dokładnie serwerem licencyjnym. Od jakiegos czasu jest on już postawiony i wszystko działa. Niestety to było niezależne od nas.

Wyszła również aktualizacja poprawiająca dodawanie/rejestracje na prywatnych Wordpress. Jest do ściągnięcia na auto aktualizacji oraz na forum https://www.omniadd.pl/index.php/topic,105.0.html

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Przepraszamy za powstałe problemy związane z licencjami a dokładnie serwerem licencyjnym. Od jakiegos czasu jest on już postawiony i wszystko działa. Niestety to było niezależne od nas.

Wyszła również aktualizacja poprawiająca dodawanie/rejestracje na prywatnych Wordpress. Jest do ściągnięcia na auto aktualizacji oraz na forum https://www.omniadd.pl/index.php/topic,105.0.html

dzięki wielkie.. wszystko już ładnie śmiga :)

Soft za 79pln tak go zdrażnił kontra 550 za OmniADA :)

Wszyscy mamy podobne zdanie w temacie nachalnych reklam, tylko jak widać z powyższego przykładu emitować takie g**no dobrze, a już oglądać żle ;P

Sądze ze to dopiero początek spamowania, czekam na wielki baner w topie.

Hmm ... nie bardzo wiem o co chodzi z "wyższością i frustracją", ale są jakieś tam ustalone zasady dotyczące tego co i w jaki sposób się "dorzuca" do płatnego softu. Taka reklamę można zrobić w sposób zupełnie nie nachalny i przyjazny uzytkownikowi w postraci jakiś konkursów czy dodatków dla uzytkowników OmniAdda. Wtedy mamy jakąś wartość dodaną, a nie tak jak teraz czuje się nachalnie nagabywany jak na suku w Tunisie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności