Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

[..]

Sądze ze to dopiero początek spamowania, czekam na wielki baner w topie.

Dla mnie może być i banner duży i nawet migający i różowy. Ważne aby soft który kupiłem działał i był skuteczny. Reszta mnie w tym przypadku nie obchodzi co się pojawia i jak to wygląda.

/l~~$

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czyli jak kupicie ładny nowy błyszczący samochód a po jakimś czasie dealer wam na nim wymaluje zajebistą reklamę to będzie spoko bo przecież jeździ i nawet mało się psuje?

A reszta co się stawia? Przecież dostajecie wartość dodaną w postaci unikatowej w skali świata wiedzy seo. Oczywiście zaraz po zarejestrowaniu się :)

@agape mam nadzieję, że po odkryciu jak kojotek znalazł się na PiO soft nie padnie i będzie dalej wspierany?

A o co kaman? Bo coś nie załapałem ... Aniec ty za Koyotkiem nie przepadasz z powodów personalnych? Ja tutaj staram się oceniać soft, nie osobę.

Kupie zaplecze pod SWL'e, a najchetniej całe konta. Propozycje na PM.

A co ma to w jaki sposób Kojot znalazł się na PiO do działania softu?

Może to, że soft pomoże mu zbierać informacje o Waszym zapleczu i donosić do googla? Opisał przecież dokładnie tą procedurę na swoim blogu:

https://www.optymalizacja.edu.pl/depozycjon...a-mity-przyklad

- znaleźć część / całe zaplecze naszego konkurenta i szczególnie te o niższej wartości wskazać w spam raporcie do Google (tutaj zazwyczaj wykorzystuje się technikę revDNS celem określenia konkretnych domen należących do Pana X)

Źródło https://www.optymalizacja.edu.pl/depozycjon...d#ixzz1cOFsCsiR

Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial No Derivatives

Mi też zależy na optymalnym działaniu softu i jak najlepszym podejściu do klientów przez Omni. Czy Koyotek nazywa się Piotr Kiper, Krzysztof Gościński lub Paweł Kobis to mi i tak nic to nie mówi, bo nie miałem z żadna z nich nigdy kontaktu :P Może się ukrywać pod dowolnym nazwiskiem, tylko jak zarejestrował firmę skoro niby jest kimś innym?

Kupie zaplecze pod SWL'e, a najchetniej całe konta. Propozycje na PM.

tylko jak zarejestrował firmę skoro niby jest kimś innym?

cóż... jeśli masz na myśli OmniWEB Ltd, to chyba raczej jest zarejestrowana na Miss Annę Jadwigę Kiper (rocznik 87), ale mogę się przecież mylić... a kojotek twardo nie chce wystawiać faktur - zatem posiadanie firmy pozostaje pod znakiem zapytania.

co nie zmienia faktu, że korzystam z jego narzędzi i miło by było się dowiedzieć, że nie próbuje nas wszystkich przekręcić...

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności