Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

pogrzebał by Omni tak głeboko, że by się to po prostu nie opłacało ;)

Niby jak ? Komornik zajął by kod źródłowy omniada ? :):):)

Kiedykolwiek próbowałeś coś windykować ? :) Jak widać raczej mało wiesz o realiach. Mam masę wyroków na dłużników, które raczej nigdy nie zostaną wykonane.....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ale tu nie chodzi o wyroki, komorników, sądy. Ile jest warte narzędzie na rynku? Tyle ilu uzytkowników je kupi. Jeżeli wyjdzie, że Kojot wykorzysal coś z konta jednego uzytkownika, to automatem idzie minimum 2 metry pod powierzchnie trawy. Może mało wiem o realiach windykacji, ale Ty jeszcze mniej tego typu sprawach (i mam na myśli biznes, a nie zabawy jak w filmie "Dług") :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Panowie spokojnie nie jątrzmy może ktoś z supportu odniesie się do tej kwestii i przedstawi jakieś sensowne rozwiązanie a nie odwołujące się od kasowania lub zmiany uprawnień pliku test_z.php. Może wreszcie usłyszą głos ludu :)

Pozycjonuję dla zabawy tylko swoją stronę o ile to można nazwać pozycjonowaniem raczej jest to błądzenie ślepego we mgle ;)

Tyle ilu uzytkowników je kupi

Jak widzisz, Kojot OLEWA klientów na każdym poziomie (no może nie przed wpłaceniem pieniędzy :) ) i mimo to wszyscy kupują :) - taki fenomen od samego początku

Tu nie ma czegoś o czym myślisz. Dziś sprzedaje jako kojot produkt omni , jutro może jako jojot produkt plombi , albo jeszcze ktoś inny. Tu nie ma żadnej marki, to nie Sony , czy inna globalna firma.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Oficjalnie i bez jakichkolwiek kruczków powiem tak :

INFORMACJE DO JAKICH MAMY DOSTĘP SĄ I BYŁY WYKORZYSTYWANE TYLKO W CELACH DIAGNOSTYCZNYCH PO WCZEŚNIEJSZYM ZGŁOSZENIU PROBLEMU PRZEZ SAMEGO ZAINTERESOWANEGO - NIGDY NIKT NIE WYKORZYSTAŁ DOSTĘPÓW BEZ WIEDZY SAMEGO UŻYTKOWNIKA (W MIARĘ MOŻLIWOŚCI STARAMY SIĘ NIE WYKORZYSTYWAĆ TAKIEGO DOSTĘPU JEŚLI PROBLEM JESTEŚMY W STANIE ZAŁATWIĆ INACZEJ)

Informacja o tym że mamy możliwość zdalnej interwencji w przypadku zgłoszenia problemu NIGDY nie była ukrywana i jest jasno podana oraz dodatkowo figuruje na forum. Jeśli nigdy nie został do nas zgłoszony błąd przez użytkownika to ma gwarancję że nigdy nikt mu nie zaglądał do jego kopi.

Nie wspomnę już o samym aspekcie że jeśli ktoś zgłaszał do nas problem i rozwiązywaliśmy go, a nie podał nam dostępów to MUSIAŁA taka osoba sobie zdawać sprawę z tego że z szklanej kuli haseł nie odkryliśmy - do tej pory nie było z tym problemów, a teraz pojawia się nagonka na moją osobę i już jest ogromny problem - śmieszne to jest po prostu

W kolejnej aktualizacji dodamy opcję wyłączenia tego pliku test_z.php w panelu (dla tych co nie umieją tego zrobić przez FTP) co będzie też blokowało dostęp do zgłaszania jakichkolwiek problemów związanych z działaniem OmniADD (bez tego pliku diagnostyka zdalna staje się praktycznie nie możliwa chyba że poda nam ktoś dostępy do FTP / MySQL i panelu - czyli to do czego potrzebujemy mieć dostęp przy zdalnej pomocy technicznej)

Z racji że zrobiło się za głośno na temat tego pliku dodatkowo postaramy się jeszcze bardziej go zabezpieczyć przed atakiem osoby trzeciej lub jeśli damy radę aktywację tego pliku podczas zgłoszenia problemu jak to było w v4 (osobny panel do tego był do zgłaszania problemów dla tych co nie pamiętają)

Naprawdę jest to już ostatni post na ten temat na PiO

@marpit - napisz do mnie na maila (może być przez sklep) lub na GG od ręki załatwimy temat (w jeden dzień :) ) 5066670

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Ciekawy wątek. A ja nie na temat... Czy komukolwiek udało się otrzymać FV, rachunek (to mi obiecano) lub cokolwiek po dokonaniu płatności? Bo wiadomo, że po niej kontakt się urywa.

:):):) - spoko, to 'normalna' procedura. Nie Ty pierwszy i ostatnio o to pytasz.

Ślij maile codziennie, w panelu Omni też pisz ile wlezie. Kiedyś NA PEWNO dostaniesz rachunek - masz to jak w ruskim banku. Ja niedawno też musiałem o to żebrać.

M

Jak widzisz, Kojot OLEWA klientów na każdym poziomie (no może nie przed wpłaceniem pieniędzy :) ) i mimo to wszyscy kupują ;) - taki fenomen od samego początku

Tu masz rację, z suppotem jakoś zawsze było nie najlepiej, no ale program się sam broni. Co do zmiany nazwy, wyglądu produktu, nicka, to może to nie SONY, ale trzeba zaczynać budowac wszystko od nowa, a i tak istnieje ryzyko, że ktos znajdzie powiązanie i ( )( ) blada. Moim zdaniem taki wyciek to strzał w kolano, więc po prostu się to nie opłaca !!!

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

z drugiej jednak strony, gdyby support kojotka był taki jak np generala i przez to kojotek sprzedałby znacznie więcej kopii omniadd, to byśmy mieli milion razy więcej spamu w necie i niższą skuteczność własnych wpisów, więc czy to aż tak źle jak kojot nas trochę sponiewiera? :);)

Osobiście i mnie wiele rzeczy irytuje i nie lubię narzekać, ale akurat w tym wypadku trudno nie narzekać, gdy coś przestaje po prostu działać, autor nie odpowiada na proste pytania klientów, albo jak się widzi po wejściu do zakupionego narzędzia na dzień dobry nie własne wpisy, a czyjąś reklamę... Całe szczęście że w adsense nie musimy jeszcze klikać, aby dodać projekt !!!

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Nie przesadzałbym za nadto z tym że program działa jakoś rewelacyjnie w porównaniu do konkurencji. No może w porównaniu do Addera to maożna powiedzieć że działa dużo lepiej - jak i inne programy ;)

OmniAdd to spamiarka webmini i tak to nalezy traktowac, bazy dostarczane z programem określane jako lepsze od np. publikera są takie same. To te same publiczne bazy.

Dodaje szybciej, ale porównania typu dodał w ciągu doby 4000 linków jednej strony a publiker tylko 2000 pokazuja co jest ważne dla autora softu -> spamowanie. Kto z nas ustawia 4000 dodan dla linka na domene w ciagu doby na tak zasyfiona baze? Jak się korzysta z prywatnych baz tym bardziej nikt tego nie zrobi. U mnie publiker dodaje 8.000 linkow na dobe w tej chwili i ta wartość dotyczy wielu projektów i ich podlinkowań.

Dalej jeśli przyjmiemy że skuteczność programu jest oceniania po tzw ilości dodań, to tutaj program OmniAdd ma ja wyliczoną życzeniowo. Tzn że cyferki podawane w skurteczności to teoretyczna ilość _mozliwych_ prawidłowych dodań. Program nie sprawdza ile tych dodań rzeczywiście nastapiło. Co ciekawe pinguje wpisy jak leci zaraz po ich dodaniu, co się sprawdza tylko dla najbardziej zaspamowanych katalogow czy precli AA. Ile warte sa wpisy na takich spamach, to chyba wiemy. Inne wpisy nigdy nie zostaną pingowane, nie będzie tez sprawdzone czy dodanie było prawidłowe.

Jak zakupisz program OmniPING oreślany jak współpracujacy z OmniADD pinger to też czeka cie zdziwienie bo musisz ręcznie eksportować swoje linki (ktore i tak są w częściowo nieprawidłowe, bo znajdują się np. adresy głównych stron katalogów - a nie wpisu lub maja postać ?p=1345672 zamiast przyjaznych URL).

Żadne to ułatwienie, są programy pingujace za free które robia to samo lub dodatki do SB czy SeoBohatera. Autor tłumaczy że taka ilość linkó zapcha OmniPING. Nie łapie jak coś dodawane z automatu załóżmy co godzine małymi partiami go zapcha, a dodawane to samo ręcznie w tysiacach (całe listy) już nie !!!

Odczuwam pewną spychologie, że jak się nie chce robić lub udostępniać pewnych rzeczy to są tłumaczenia w cyklu - to obciąży serwer, to można zrobić inaczej (export-import). Nie po to kupujemy oprogramowanie wpołpracujace żeby robić export-import :)

Mógłbym tak długo ... tak jak każdy kto uzywa OmniADD. Ten wpis jest kierowany dla osób które nie mają żadnego narzędzia do katalogowania i zastanawiają się nad zakupem. Moge wam polecić OmniADD o ile wiecie co robicie i macie prv bazy. Jeśli nie wiec nie co robicie, katalogujcie recznie do dobrych katalogów przynajmniej nie zrobicie sobie krzywdy ;)

Świeży użytkownik OmniAdd z którym miałem okazje korespondować, zamiast podnieść sobie pozycje stracił PR ;) Także z umiarem i z głową drodzy rodacy ;)

Kupie zaplecze pod SWL'e, a najchetniej całe konta. Propozycje na PM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności