Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Baza. Naliczyłem w ciągu półtora tygodnia przynajmniej ze cztery aktualki. Co do aktualizacji samego programu to wiadomo, że priorytetem jest OS i najpierw tam musi wszystko działać jak w szwajcarskim zegarku. Na pewno OA nie jest produktem zapomnianym - na tą chwilę są inne priorytety.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Proponuję rozważyć przejście na: https://www.hexcom.net/client/cart.php?gid=8

Lub nowsza technologia jeśli ktoś nie chce kupować OS to: https://www.hexcom.net/client/cart.php?a=confproduct&i=0

Od jakiś trzech tygodni dużo osób zgłasza problem z Hekko.

Zamiast namawiać do zmiany serwera moglibyście przyłączyć się do parcia na Hekko by naprawili problem. Przypomnę, że większość ludzi korzysta z Hekko właśnie za namową ekipy Omni. Kiedyś z rozmachem polecali ten hosting pod OA jako 200% zgodny i szybki, itd.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...

1 - prośbę o przepisanie licencji musi zostać wysłana przez osobę która dokonała pierwotnego zakupu

2 - wydanie nowej licencji to koszt 50 zł które musi opłacić osoba która zakupiła pierwotną licencję - jest to potwierdzenie że taka licencja została oddana innej osobie

3 - w mailu z prośbą o wydanie nowej licencji należy zawrzeć informacje na temat :

a) imienia i nazwiska nabywcy

B) adresu email na jaki ma być licencja wydana

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

pytanie z innej beczki

ostatnia aktualizacja omniadda to 24 maj, aktualizację bazy to głównie dodawanie po 3 omnipressy

chciałbym zapytać co dalej z rozwojem programu?

mamy teraz okres wakacyjny, pewno pół twoich ludzi będzie mieć jakieś wolne itd. więc kiedy możemy się spodziewać aktualizacji czy coś? na jesień?

W związku z tym, a szczególnie tym:

2012-07-11 14:55:21 :: seop

mam pełne logi tego co robiłeś i jak robiłeś

oraz

Zaświadczam że wszystkie informacje podane w tym temacie są zgodne z prawdą

mam pytanie, czy to oznacza, że każda istotna operacja (np dodanie domeny) w OA jest wysyłana do Was, lub też macie do niej dostęp nawet nie mając dostepu do panelu OA?

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zanim ktoś zacznie tego używać to polecam przeczytać ten temat...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

A czytać umiemy z zrozumieniem ? - Temat wskazany przez zakręconego jest o złamaniu licencji i tego dotyczą logi

Nie interesujemy się tym co kto kataloguje, ile kataloguje, czemu kataloguje - to nie nasz interes i z tego nie zbieramy logów w żadnej postaci

Więc do samego pytania nie są przesyłane informacje o tym jakie domeny są katalogowane

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

pytanie z innej beczki

ostatnia aktualizacja omniadda to 24 maj, aktualizację bazy to głównie dodawanie po 3 omnipressy

chciałbym zapytać co dalej z rozwojem programu?

mamy teraz okres wakacyjny, pewno pół twoich ludzi będzie mieć jakieś wolne itd. więc kiedy możemy się spodziewać aktualizacji czy coś? na jesień?

hmm dalej nie dostałem odpowiedzi na moje pytanie

@mmarek, kiedyś włakowalismy ten temat o ile pamietam przy v4, a może i v5 i tam było, że jest jakies wejście, ale to tylko do diagnostyki i że jak ktos sobie cos tam ohaczy w opcjach, to takiego wejścia nie ma i było, ok

i teraz jeżeli soft wypuszcza logi do nich o domenach, bazach prywatnych itd, albo mają tylna furtkę w sofcie by móc to sobie spokojnie wyciągać, a nigdzie w opisie nie zauwazyłem o tym info, to zaczynam sie zastanawiać, czy ktoś nie zaczyna sobie podcinać gałezi na której siedzi i to bez zabezpieczenia

@kojotek, ja wiem czego dotyczy temat łamania licencji, ale pisząc że wiesz o kasowaniu projektów, że wiesz co, kiedy i jak ten łamacz zrobił, co potwierdzasz logami, to sorry, ale chyba coś jest nie tak? ja nie pytam, czy sprawdzasz co kto dodaje, jakie ma bazy, ale czy możesz to zrobić czy nie, a to są dwie różne rzeczy :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności