Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Kojotek_OX wprowadzcie w update banalą ale za to przydatną rzecz, miejsce gdzie wklejam linki np katalogi zbanowane, po czym skryp wywala je z bazy.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Dobrze byłoby jeszcze dodać możliwość podpięcie deathbycaptcha :)

Przy okazji - czy zaglądają na wątek osoby, które lubią analizować wartościowość skryptów pod kątem indeksacji?

Moja wiedza jest w tym zakresie skromna, zakładam że cokolwiek warte są WordPressy i być może, jak słyszałem Webmini, a reszta to tylko do podlinkowawywania wartościowszych wpisów, ktoś zabierze głos ;) w tej sprawie?

Pozdrawiam

czy zaglądają na wątek osoby, które lubią analizować wartościowość skryptów pod kątem indeksacji?

To jest akurat proste jak budowa cepa. Puść blasta i sam sprawdź. Widać czarno na białym co się dobrze indeksuje. Nie ma w tym żadnej wielkiej filozofii.

seowyszbanner.gif

@rzezniczek - dzięki, tak też myślałem, zobaczymy co nowego znajdziemy w obiecanym updacie ;)

@soprano - puszczenie blasta i popatrzenie w raport pokazuje czarno na białym co się dobrze indeksuje?

A ponadto chodziło mi o "seo-moc" danego skryptu, w końcu nie wszystko co się zaindeksowane ma tę samą wartość...

Miło mi poinformować że OmniADD doczekał się obiecanej aktualizacji w której można za darmo przejść na nową wersję oprogramowania OmniFLASH wraz z otrzymaniem darmowych aktualizacji (patrz tabelka poniżej)

licencje-of-oa.jpg

O nowym oprogramowaniu można poczytać w temacie: https://www.forum.opt...tysiace-linkow/

UWAGA: Aktualizacja możliwa do wykonania TYLKO do 28/02/2012 - po tej dacie nie będzie możliwości wykonania update OmniADD do OmniFLASH (OA)

Aktualizacji oprogramowania można dokonać przez swój panel klienta w omnipanel.pl/panel/ - opcja będzie dostępna od jutra

=======================================================================================================

Chciałem oficjalnie w tym momencie poinformować że prace nad OmniADD zostały zakończone i dalej nie będzie już on rozwijany - nie będzie więcej aktualizacji oprogramowania

Oprogramowanie oczywiście będzie cały czas działać

Oprogramowanie oczywiście będzie cały czas miało dostęp do baz publicznych

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Nie rozumiem cennika, wytłumacz mi to proszę

Mam OmniADD i chcę przejść na omniFlash cena update i upgrade jest w skali mc ? tak samo mody ?

Nie rozumiem dlaczego "kastrujesz" wersję dla osób przechodzących z OA na OF jeśli chodzi o autopilot-a

Nie rozumiem dlaczego rozbiłeś wersję Pro OA od Pro, raz już płaciłem 600zł za OA i OP więc wydaje mi się ze nie jest to dobre podejście ze mam mieć okrojoną wersję programu płacąc wcześniej ok 200$ jak ta wersja kosztuje teraz mniej o 50% tego czyli 100$ i jest bardziej rozbudowana, mam mieć dodatkowo droższe update modułów i to o 50%

Pozdrawiam Kuba

Piotrze na Twoją prośbę zamieszczam to tutaj

Jako, że już późna pora i myślenie nie to, chciałem zapytać o co chodzi z tym 7dni i 3 dni?

Przez tyle dni za friko, czy tyle dni na zrobienie tego czy coś jeszcze innego?

Sorki jeśli głupie pytanie

PS. Chyba wkradł się mały błądzik...?

licencje-of-oa.jpg

@Jakub B.

"Mam OmniADD i chcę przejść na omniFlash cena update i upgrade jest w skali mc ? tak samo mody ?"

Po przejściu na OF wybrana wersja dostajesz darmowe aktualizacje przez określony czas np 90 dni (3 miesiące). Po zakończeniu okresu darmowych aktualizacji jeśli chcesz wykonać aktualizację oprogramowania dokonujesz opłaty 5 USD i możesz ponownie aktualizować oprogramowanie. W przypadku jeśli np masz v1 i potem wyjdzie v2 (a wyjdzie) to wykonujesz Upgrade za 30 USD ale wcale nie musisz tego robić jeśli nie chcesz - jedyny warunek jaki jest to że przynajmniej raz do roku wykonasz tą czynność

"Nie rozumiem dlaczego "kastrujesz" wersję dla osób przechodzących z OA na OF jeśli chodzi o autopilot-a"

OA nie wpływało na rozwój OF w przeciwieństwie do użytkowników którzy opłacali co miesiąc licencję za OS, tak więc musi tutaj być jakaś różnica która premiuje użytkowników abonamentowych - padło na autopilota

"Nie rozumiem dlaczego rozbiłeś wersję Pro OA od Pro"

Dowolna wersja (OmniFLASH OA) ma lepsze parametry niż OmniADD - tak więc tutaj nie mamy do czynienia z sytuacją w której coś się traci a jedynie zyskuje

"raz już płaciłem 600zł za OA i OP więc wydaje mi się ze nie jest to dobre podejście ze mam mieć okrojoną wersję programu płacąc wcześniej ok 200$"

Nie możesz patrzyć na to co mają inni tylko patrz na to co miałeś i co dostajesz - dostajesz więcej niż masz tak więc jedyne co mi przychodzi do głowy to "daj palca a będą chcieć całą rękę". Czy będziesz miał pretensje do sklepu w którym kupiłeś telewizor za 1500 zł a za 3 dni cena za ten sam telewizor będzie 1000 zł ? Dodatkowo pamiętaj proszę że:

1 - aktualizacja nie jest obowiązkowo i jest to twój wybór

2 - otrzymujesz nowy program / nowe skrypty / nowe funkcje / bardzo niski koszt aktualizacji raz na rok 30 USD - to chyba nie dużo

3 - pewność że będziesz miał dostęp do nowych skryptów których nigdy byś nie dostał w OmniADD

4 - możliwość samodzielnego pisania modów

5 - zapewne przez okres który używałeś oprogramowania OmniADD już naście razy Ci się on zwrócił i nie możesz patrzyć na to że x czasu temu zapłaciłeś x zł

Reasumując: Dostajesz nowy program z nowymi skryptami , szybszy , stabilniejszy za 30 USD rocznie

@finansiarz - Przykładowo masz wersję programu 1.1.0 i nie przysługuje Ci już darmowa aktualizacja a jest już dostępna wersja 1.6.6 więc opłacasz 5 USD i przez kolejne 7 dni możesz wykonywać aktualizacje do najnowszej wersji jaka będzie. Mając np 5 kopi programu jeśli wykupisz update wszystkie 5 kopi możesz zaktualizować w tym czasie 7 dni. Dla modów jest 3 dni - w przypadku modów nie tylko że możesz wykonywać aktualizacje ale też możesz pobrać nowe których nie było wcześniej (pełny dostęp do modów Omni)

Dzięki za wskazanie błędu - przeoczenie już poprawiam.

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności