Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki za wytłumaczenie, teraz już rozumiem.

Jeszcze tylko takie pytanie, w wersji Pro (OA) i Home (OA) ilość modów 5.

Te 5 modów to jest ilość które dostarczacie, czy max ilość jakie samemu można sobie zrobić?

Druga sprawa, czy jest jeszcze jakaś różnica pomiędzy Pro (OA) i Home (OA) poza tym, że ten pierwszy droższy przy aktualizacjach i ilością overclockingu połączeń i użytkiem komercyjnym?

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ilość modów determinuje ilość całkowitą jaką można używać w programie - natomiast jakie będziesz miał te mody to już tylko od Ciebie zależy (można mieć nasze mody / kupione / napisane przez siebie).

Co do różnic na ten moment więcej nie ma ale w przyszłości na pewno się pojawią - wersja PRO będzie bardziej rozwijana pod komercyjne wykorzystanie

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Witaj

@W przypadku jeśli np masz v1 i potem wyjdzie v2 (a wyjdzie) to wykonujesz Upgrade za 30 USD

Pytanie teoretyczne, jest wersja V1, za mc wychodzi V2 a za kolejnych 2 mamy już V3 każdy update jest płatny z osobna ?

@Dowolna wersja (OmniFLASH OA) ma lepsze parametry niż OmniADD - tak więc tutaj nie mamy do czynienia z sytuacją w której coś się traci a jedynie zyskuje

Widzę ze do końca rozumiesz o co mi chodzi :) dajesz 3 wersje OmniFlash ta najwyższa jest zarezerwowana dla użytkowników OmniSpeed i to ok nie kłócę się i nie mam zamiaru mieć pretensji o ten "telewizor" ale w przypadku rozbijania OmniFlash-a na jeszcze dwie wersje tą dla osób chętnych do kupna nowej licencji i tą dla tych co mają teraz OmniADD czuję ze tym zabiegiem chcesz założyć nam posiadaczom OA dać do zrozumienia ze jesteśmy kulą u nogi i dostajecie coś i "morda w kubeł" mam was z głowy, wybacz Ty widzisz ucinaną rękę a ja to. Były dwa softy OmniADD i OmniSpeed a teraz są 3....

@jedyny warunek jaki jest to że przynajmniej raz do roku wykonasz tą czynność- a jak nie to tracę licencję ? tu bardziej pytanie teoretyczne bo skrypt nie akutalizowany przez rok sam wiesz ile będzie wart.

I ostatnie pytanie, jaki jest koszt przejścia na wersję Pro z Pro OA ?

Kojotku, proszę potwierdź mi czy jest tak jak napiszę ;) rzeczywiście sprawa z tymi updatami jest dość skomplikowana

Sprawa wygląda tak, mam najnowszy omniadd.

Przechodzę za free do Omni Flash pro(OA)

Raz do roku płacę 30 dolarów za nową wersję (za upgrade)

Jak sprawa wygląda z tym, że update to 10 dolarów? Co wchodzi w update? muszę go wykonywać, czy potem w formie upgrade zamówię wszystko to, co dałby update?

Czy mogę raz posiadać bazę skryptów premium, kupić na miesiąc, mieć miesiąc, za potem ponownie za pół roku ją kupić?

Proszę o dokładne odpowiedzi :)

@Jakub B. - Upgrade wykonujesz jak masz ochotę i za to jest pobierana opłata TYLE. Masz v1 za jakiś czas wyjdzie 2 potem 3 potem 4 itd. możesz dokonać Upgrade do v4 z pominięciem wcześniejszych wersji. Nikt Cię nie zmusza na przejście na nowy soft - nie chcesz OF (OA) zostań na OmniADD lub kup pełną wersję OmniFLASH - cena update z OF (OA) do wyższych wersji masz podane w poście wyżej

@Mroczno - patrz mój post wyżej

@Kaliba - dostajesz wszystko co było wcześniej - co do baz premium to już ustalą sprzedawcy i ich systemy rozliczeń

@mathijas - OmniADD v6 = OmniADD v5 (tu chodzi o system licencyjny tak więc mając 6 masz tak samo update do OF)

Po przejścu na OF(OA) co z prywatnymi bazami i projektami w OA? Instalacja załatwia sprawę, czy przenoszenie we własnym zakresie?

home i pro - co czy na home moge robic własnych Klientów, a nie mogę sprzedawać blastów innym, czy raczej, że mając home nie mogę podlinkowywać zaplecza pod Klientów i samych Klientów?

W OA nie było procesów i overclocking. Są jakies ograniczenia, a więc do czego to jest stosowane? Przy zwykłym dodawaniu ma to znaczenie?

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Kojotek_OX przykro mi to mówić ale mam wrażenie ze traktujesz mnie i nas (tych co mają teraz OA) jak piąte koło u wozu. Tu nie chodzi do końca o same funkcje ale o fakt tego ze OFICJALNIE traktujesz nas i pokazujesz ze jesteśmy tą gorszą grupą której da się ochłap i niech siedzą cicho. Co do Twojej propozycji update z OF (OA) do OF pro nigdzie nie ma podanej takiej ceny ani informacji o tym jest jedynie podane co i jak w wersjach nie dotyczących OF (OA).

@zakręcony - HOME nie pozwala na prace związane z linkowaniem nie swoich domen i wykonywaniem prac dla osób trzecich (w każdej formie) - Ilość procesów ma znaczenie na szybkość aplikacji (bardzoooooo duże ma znaczenie) - HOME (OA) do HOME jest dużo wolniejsze ale szybsze od OmniADD. Dla OmniADD nie ma konwertera do przenoszenia projektów (tylko jest dla OmniSPEED) więc należy to zrobić ręcznie

@Jakub B. - Gadasz głupoty albo ślepy jesteś

licencje-of-oa.jpg

Ja tam widzę zapisy o przejściu na wyższą wersję Ty nadal nie widzisz ? Jeszcze raz powtarzam dokonując aktualizacji do OmniFLASH PRO (OA) dostajesz lepszy program niż OmniADD - natomiast jeśli to przejście Ci nie pasuje nikt Cię nie zmusza i możesz zostać na OmniADD który będzie cały czas działał tak więc nie widzę problemu najmniejszego (wystarczyło nie dawać takiej opcji i byś nie miał problemu że masz coś gorszego a nie masz tylko wymyślasz :P )

Widzę ze dalej nie wiesz o co chodzi, a teraz postaram się to powiedzieć łopatologicznie ;)

Wymieniam OmniADD na OmniFlash Pro (OA) który to jest delikatnie mówiąc okrojony, a ja bym chciał wersję OmniFlash PRO jak to ma sie odbywać.

To co mi pokazałeś jest to wyłącznie przejście do wersji Pro OA lub Home OA i aby nie było wątpliwości mnie interesuje wersja PRO (ta wersja bez + oraz bez OA)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności