Skocz do zawartości

Grzebanie w stopkach bez powiadomienia

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Widzę, że administratorzy podjęli działania w kierunku usunięcia ref-linków z obrazkami w stopkach ale nie powiadomili o zmianach osoby, które takie cuś miały.

W związku z tym, zanim zaczniecie, albo po fakcie zmienicie stopkę, sugeruję powiadomienie o tym fakcie zainteresowane strony. Mógłby się jeszcze taki podpisać żeby było wiadomo kto i jak podjął decyzję (pomijam, że tak czy siak zgodna z reg'iem). To jest Nasza realna kasa że jest ref-link.

Poza tym Panowie Admini - nagle zaczęliście tak bardzo przejmować się stopkami ??? Od kiedy ??? Tyle czasy Wam nie przeszkadzało ...

BTW: reflink nie był ukryty tylko jawny (żadnego tnij)...

Kurcze.. aż muszę to zachować dla potomnych ;)

Zgred - zgredzisz jak mało kto ;)

Miło mi - zawsze jakiś ślad po mnie zostanie ;P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Tak więc:

Jeden z modów popił i dokonał nadinterpretacji zapisu o reflinkach. Nie było to działanie adminów więc się odZgredźcie od nich.

Nie będzie też podane kto dokonał nadinterpretacji by nie było linczu.

Mam tylko nadzieję, że szkód dużych z racji pomyłki moda nie było.

ogólnie szkoda gadać, wiele taki obrazków jeszcze została, nie chce mi się i wytykać, co interesujące moderatorzy sami mieli refy pod obrazkami w stopka, kiedy na to zworucilem uwagę to usunęli, ale o dziwo czemuś tylko po interwencji , wcześniej o dziwo nie zauważono....

A co to moderator/administartor ? Ma jakiś zasrany obowiązek wszystko widzieć? Napisać do admina/moderatora to już jakaś wielka tragedia? Wymagać to umiesz - ale podpowiedzieć modom to już jakaś wielki problem?

Zastanówcie się ludkowie, zastanówcie. Ostatnio narzekacie na modów strasznie ale przycisku "raport" to nikt nie widzi. Najłatwiej się od kogoś wymaga - prawda?

no nie mow mi że ostatnio nie dostaleś ode mnie RAPORTU ;)

sie do Ciebie przejade no ! i nie tłumacz się "że to kaczki" hehehe

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

no nie mow mi że ostatnio nie dostaleś ode mnie RAPORTU ;)

Nie o to chodzi. Chodzi o to, że jak jest problem to należy go wskazać a nie narzekać na moderatorów. Moderator też człowiek i nie zawsze wszystko widzi nawet jeśli coś jest oczywiste.

sie do Ciebie przejade no !

Obiecujesz, obiecujesz...

ja tam temat olałem - zmusili mnie do zrobienia strony i tyle :D w zasadzie mam na plus bo zamiast refa mam SEO dla stronki ;)

Jeżeli na tym forum ktoś nie wie co to ukryty link, to nie powinien być moderatorem.

Ja się z tym nie zgadzam. Wiedza i doświadczenie nie ma nic wspólnego z moderowaniem.

Moderator nie ma za zadanie wszystkich uczyć - a jedynie "dbać o porządek". Dodatkowo tu na tym forum moderator to "zaufany mąż stanu" (nie poseł) :jezyk1:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności