Skocz do zawartości

Proszę o rzetelną ocenę..

KazioR

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli można zwrócić się do czcigodnego grona pozycjonerów o ocenę mojej miernej stronki

https://www.rol-system.com

rozumiem, iż za chwilę otrzymam nokautujące opinie, paskudne ramki, przewijający się napis, jednak ja ze względu na forum o pozycjonowaniu proszę również o zwrócenie uwagi na ten aspekt strony, zamawiający postawił zadanie, po pierwsze strona ma stać wysoko w google. W ciągu miesiąca jest na pozycjach od 1 do 11 na hasła - rolety kraków, żaluzje kraków, moskitiery kraków, mini roletki. Każdą życzliwą uwagę przyjmę z szacunkiem i zastosuję się do udzielonych wskazówek.

Pozdrawiam serdecznie

KazioR

www.kazior5.com

Niestety, jedyną zaletą jest to, że strona się szybko ładuje... chociaż w tym przypadku można uznać to za wadę.

To strona informacyjna, więc nikt nie wymaga mega-serwisu, prognozy pogody i numerów lotto na najbliższe losowanie. Dlatego skup się głównie nad kolorem (mniej jaskrawy) i zadbaj o to, żeby tekst nie męczył oka (był właściwie dobrany do nowego tła).

PS. <H1>pinczer reproduktor...</H1 :D >? ;)

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu.

• 2 lata później...

Witam czcigodne grono wysoko kwalifikowanych specjalistów od webmasterstwa, minęło dwa lata może Wasze gusty uległy zmianie :placze: myślę, że nie nadużyje Waszej uprzejmości jak odświeże ten stary temat nie tworząc nowych postów bo co niektórzy dostają na widok mojego nicka czkawki :) bardzo proszę o poświęcenie kilku sekund i sprawdzenie czy Wasz uczeń zrobil przez te lata jakieś postępy. Z góry dziękuje za poświęcony czas.

https://www.kazior5.com

https://www.rol-system.com

(nie pisać mi tu żadnych brzydkich wyrazów)

KazioR

Oczywiscie strony na dzisiejsze czasy nie sa zachwalajace.

Jednak ja nie widze nic przeciwko np. stronie kazior5.com, mimo ze wieje starocia to wszytsko jest przejrzyste i widac pzrewage tresci nad forma. Dla mnei to dobrze.

Rol-sysem nawet obleci- troche zly uklad- za duzo tekstu pod topem.

dokladnie, straciles bezpowrotnie te lata nauki.....

Niebieski razi w oczy, jakoś niektorych grafik razi....poza rol-system, tam jakośc wszystkiego razi.

zmien kolory!!!

Systemy bilingowe wody. System ERP Komadres. Firma informatyczna.

Kryptowatuty, rynki finansowe, wiadomości.  Kryptowaluty za darmo - Poradniki.

Zioła. Ziołolecznictwo. Asept czy Octenisept, który wybrać do dezynfekcji ran?

Kazior - wiele razy już pisałem tutaj i w innych miejscach, że wystawianie swoich prac do oceny to bardzo ryzykowne zajecie ale tylko dla tych, którzy nie mają kszty samokrytuki w stosunku do tego co robią.

Zerknij na templatemonster.com i pomyśl czy tak jak robisz witrynki to robi sie je nadal?

Naprawdę jeśli nie ma się tego daru to niewarto się z tym szarpać. Lepiej postawić WordPressa, ściągnąć ładny szablon, uruchomic i po sprawie. Jak nie bardzo Ci idzie nstalacja WP do zleć to komuś. Za 10 zł postawi Ci skrypt i będzie o parę klas wyżej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności