Skocz do zawartości

Google i Joomla : podwójne meta opisy

jungliguy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Szukałem, szukałem i nie znalazłem. Dlatego też się zarejestrowałem i zadaję to pytanie :

Search Engine Friendly URLs ,Use Apache mod_rewrite, Add suffix to URLs

Pozaznaczałem na tak, wszystko zrobiłem jak trzeba. Jednakże narzędzia webmasterów google widzą teraz podwójnie, tzn. adresy z rozszerzeniem .html jak i te php. Jak temu zaradzić?

Szukam rozwiązania w necie od 2 dni...Żeby nie było, wiele rzeczy zrobiłem na stronie dzięki temu forum i potrafiłem znaleźć sobie informacje, no ale teraz kwiczę z bezsilności, google do 5 strony wszystkie linki otwierałem i nic!

Proszę o pomoc bo mi strona zaczęła spadać :/

Jeżeli umieściłem temat w złym miejscu, proszę o wyrozumiałość - im new.

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Search Engine Friendly URLs ,Use Apache mod_rewrite, Add suffix to URLs

Pozaznaczałem na tak, wszystko zrobiłem jak trzeba. Jednakże narzędzia webmasterów google widzą teraz podwójnie, tzn. adresy z rozszerzeniem .html jak i te php. Jak temu zaradzić?

Szukam rozwiązania w necie od 2 dni...Żeby nie było, wiele rzeczy zrobiłem na stronie dzięki temu forum i potrafiłem znaleźć sobie informacje, no ale teraz kwiczę z bezsilności, google do 5 strony wszystkie linki otwierałem i nic!

Ja bym wygenerował nowa mapę witryny np.: xml-sitemaps.com i dodał ją do Narzędzi Google. Powinno przyspieszyć sprawę.

Opisuję skuteczne i darmowe sztuczki SEO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności