Skocz do zawartości

[pomysł] Polski Market Samurai

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Szukam osób, które korzystały z Market Samurai'a/SEO SpyGlass/Traffic Travis, które pomogą mi stworzyć zdecydowanie najlepsze narzędzie do analizy konkurencji.

Podstawowa funkcjonalność jest już rozpisana, będzie to połaczenie przejrzystości Market Samurai'a, szczegółowości SEO SpyGlass i... elastyczności Microsite Managera, ponieważ chcemy, aby każde nasze nowe narzędzie było jak najbardziej ogólne i spełniało zadania o których nawet nie myśleliśmy podczas tworzenia!

Pisz w temacie, jeśli chcesz żebym się z Tobą skontaktował, wybiorę 5 osób, które pomogą mi dopracować skrypt i otrzymają go za darmo. Warto napisać jakie masz doświadczenie w używaniu wcześniej wymienionych narzędzi - szukam osób o wysokich wymaganiach.

Pozdrawiam,

Piotr Kielski

www.Skrypty.pro

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

• 3 tygodnie później...

I jak wygląda sytuacja z tym projektem?

Chodzi o to, że nie wiem czy teraz kupić Market Samurai, czy może poczekać na Twój skrypt. Kiedy będzie w sprzedaży?

P.S. Mam nadzieję, że udostępnisz do testów wersje demo. ;)

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Projekt powstanie za kilka miesięcy, także nie wstrzymuję z zakupem.

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

• 2 tygodnie później...

Na pewno:

- wersja desktopowa, niezalezna od systemu

- dobrze by bylo, gdyby portable, ale nie byloby to niezbedne

- na dzien dzisiejszy powiedzialbym, ze mozliwosc pobierania parametrow z roznych wyszukiwarek; ale juz wkrotce bedzie potrzebne raczej integrowanie z majestic seo...

- opcja porownywania roznych projektow

- eksport do arkusza kalkulacyjnego

- weryfikacja, czy dany link nadal jest obecny na analizowanej stronie

Na testy chętnie bym się zapisał.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Tego rodzaju program muszę zakupić za około 4 może 5 miesięcy. Jeśli wszystko Wam wypali jestem potencjalnym klientem :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

• 1 miesiąc temu...

Jeśli o mnie chodzi, to bardzo pomocne było by dla mnie narzędzie, które:

- będzie potrafiło odczytywać dane zapisane w formacie CSV pobrane z narzędzia analizy słów kluczowych (lub bezpośrednio z konta AdWords, po zalogowaniu użytkownika)

- sprawdzało ilość stron w indeksie dla danego słowa

- sprawdzało BL, PR linków i ilość anchorów zawierających dane słowo/słowa kluczowe

- szacowało trudność pozycjonowania na daną frazę na podstawie pobranych wyników

- obsługa proxy

- sprawdzało optymalizację strony pod kątem słowa kluczowego (nagłówki, procentowe zagnieżdżenie słów w tekście). Fajnie by było gdyby też potrafiło wyszukiwać odmiany danego słowa.

Zdecydowanie w tym celu preferował bym aplikację, a niżeli skrypt php.

To narzędzie jest jednym z 3 nad którymi pracujemy (w większym lub mniejszym stopniu). Na pewno będzie to skrypt PHP, bo na tym się skupiamy.

Wszystkie reczy o ktorych piszecie są do zrobienia, choć nie koniecznie pojawią się w pierwszej wersji. Oprogramowanie na pewno powstanie, ale trudno jest mi powiedzieć kiedy.

Ja także byłbym zainteresowany możliwością przetestowania. Z wyżej wymienionych narzędzi korzystałem i chętnie poznał bym ich połączenie, na dodatek Polskie.

Nie pozwól, by konkurencja ciągle Cię wyprzedzała. Znajdź się ponad nimi, dzięki Google AdWords!

www.Lera.pl Forum koszykówki ulicznej - Street-Ball.info

• 4 tygodnie później...

Na dniach wyjdzie nasz inny nowy produkt i wtedy zaczną się prace nad tym narzędziem, które potrwają myślę że maksymalnie 2 miesiące.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Również zgłaszam chęć udziału w testach. Użytkownik TT i MS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności