Skocz do zawartości

[pomysł] Polski Market Samurai

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Dlaczego ? Po pierwsze myślę, że twórcy przyda się pomoc szczególnie jeśli chodzi o przystosowanie programu dla użytkowników. Rozumiem, że wypowiedz dotyczy przeogromnej to niby wielkości oprogramowania.. no cóż znam takich co na własne potrzeby potrzeby piszą lub zlecają takie oprogramowanie. Zejść na ziemię muszą Ci co modlą się do całego obecnego oprogramowania i polegają wyłącznie na nich ograniczając swoje możliwości albo inaczej - dołączając do "średniej" i liczą na zarobki często nawet pasywne rzędu kilku tysięcy dolarów. Bo powiedzmy, że jest to celem każdego zaczynającego prace. (ew. pierwszym krokiem ;)). Kilka lat temu nie było MS a nikt nie miał problemów z automatyzacją tego co robi MS. Nie mówię że MS czy SB są złe twierdzę jedynie że takie oprogramowanie trzeba wspierać i pisać bo skupia ono nowe idee, nisze które tworzą nowe zapotrzebowania. A tak w ogóle to nie podoba mi się ten czarny koles (nic nie mam do czarnych) co prezentuje MS przy pobieraniu :o

• 1 miesiąc temu...

To ja też zgłaszam gotowość do testów ;)

Korzystam z Market Samuraia, 2 pozostałych nie znam. Market Samurai jest dla mnie całkiem spoko i jestem zadowolony z jego funkcjonalności z jednym wyjątkiem: przydałoby się dostosować niektóre elementy do polskich warunków, szczególnie wyszukiwanie polskiego contentu i polskie propozycje domen.

pozdrowienia

Maciek

Współprowadzę kilkanaście tematycznych projektów w necie (medytacja, joga, zdrowie itp.). Jeśli chcesz się skontaktować z propozycją ciekawej współpracy - jestem otwarty. Kilka przykładowych projektów: joga kraków, sufizm uniwersalny - medytacja czy joga portal.

Od pierwszego postu minęło 7 miesięcy... Po co zakładacie temat skoro tyle czasu to za mało żeby pokazać jakieś efekty?

W tej sytuacji trzeba brać MS i tyle.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Przykro mi, był to tylko pomysł, dopiero teraz mam odpowiednie środki i programistów do jego wykonania. Jednak leży on w kolejce i nie jest pierwszy. Jeśli ktoś potrzebuje takiego narzędzia, niech bierze MS.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Okej, okej :) Jeśli chodzi o prace masz jakiś konkretny termin na myśli? Nie mogę się wypowiadać za wszystkich ale taki program miałby raczej duży zbyt...

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności