Skocz do zawartości

Czy oplaca sie placic za taki link?

parasitus

Rekomendowane odpowiedzi

Link nie ma mocy

nie wiadomo w którym miejscu wyląduje

cena z ksieżyca dla frajerów przy takiej ilości linków wychodzących

(więcej mocy bedzie miał link z PR-2 z 10 OBL)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Podaj więcej szczegółów - sprawdziłeś co było na domenie, jej historia, może się okazać że jest ona świeżo przejęta i teraz ktoś będzie próbował ją wydoić - niepokojące są te linki wychodzące, a może ich być więcej....

Producent okien i drzwi drewnianych. Nowoczesne Okna Drewniane do domu!

Dodaj się do dmoz.org , yahoo directory ,katalogi onet , interia , wp itp. ,będziesz mieć stały link z ich stron .

Może powiedz co chcesz na tym zyskać ... liczbę wejść czy PR ? Po drugie nie wiem skąd oni biorą ceny ... . Taniej będzie Cię wyjdzie kampania reklamowa :) Jeśli się postarasz to z prawie zerowymi kosztami przekroczysz 20-100 tys UU w ciągu pół roku i bez niej ... Kwestia nowoczesnego podejścia ...

Krótko : Ja bym tego nie robił .

Chcesz widzieć swój mocny link SEO w serwisie www.mediarp.pl ? Pozycjonuj się z SEOpilot, kliknij aby zobaczyć jak się reklamować

Jeśli chcesz możesz zarabiać na swojej stronie www lub blogu przeczytaj jak to zrobić

nie warto.

jeśłi chodzi o OBLe z moich stron to ja trzymam się zasady ZERO.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Nie warto kupowac, poza tym zgodnie z wytycznymi google takie kupowanie moze sie roznie skonczyc. Skoncentruj sie na link baiting, wymysl jakies kontrowersyjne tematy na posty, poswiec troche czasu na zrobienie jakiejs infografiki, zrob skorke do WordPressa etc. Przyniesie Ci to wiecej korzysci i znacznie wieksza ilosc linkow...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności