Skocz do zawartości

Niektóre przeglądarki nie widzą domeny głównej z keyword XYZ

Drapeta

Rekomendowane odpowiedzi

Hey! Mam dziwne (niedziwne) zjawisko! Pozycjonuję pod keyword XYZ i niektóre przeglądarki odnajdują keyword XYZ na google.pl powiedzmy na 8 stronie - jest tam odnośnik do GŁÓWNEJ domeny (https://mojastrona.pl), a inne odnajdują keyword XYZ powiedzmy na 10 stronie google.pl i nie jest to odnośnik do GŁÓWNEJ domeny, tylko do jakiejś pochodnej powiedzmy https://mojastrona.lp/blabla/blabla.html

Niektóre przeglądarki nie widzą domeny głównej pod określone keyword :) A niektóre widzą pod to samo keyword! Jak to możliwe? Będę wdzięczny za odpowiedź! DZIĘKI!

Pewnie masz włączone w "niektórych" przeglądarkach zapamiętywanie wyników wyszukiwania lub proxy przez co może klient mieć inne IP.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Proxy raczej nie mam nigdzie włączone, bo to pewnie nie jest opcja domyślna, a ja jej nie włączałem. Zapamiętanie wyników wyszukiwania też raczej nie, bo czyszczę CCleanerem i jest to samo. To wygląda jakby... niektóre przeglądarki... zbanowały główną domenę na pewne keywords? To możliwe? DZIĘKI :)

Hey! Raczej nie udostępnia tylko do stu, bo pokazało mi coś na 192 pozycji. Kurka wodna, mam nadzieję, że ktoś mi pomoże... Wpisuję słowo kluczowe w google i szukam powiedzmy na 7 stronie swoją domenę i nie ma nic! Przeglądam kilka stron do przodu i do tyłu i nic! Chwilę później właczam i jest na 7! A najlepsze, że sprawdzam to w tym samym czasie na innej przeglądarce i jest na 7 stronie. Nie wiem co jest grane :) Ktoś wie?

Taki schemat:

Godzina 12.00 i słowo kluczowe XYZ

FireFox: 7 strona nie ma, inne też nie ma

Opera: 7 strona - jest głowna domena!

Flock: 7 strona nie ma, inne też nie ma

Godzina 12.05 i słowo kluczowe XYZ

FireFox: 7 strona - jest domena główna!

Opera: 7 strona - jest domena główna!

Flock: 7 strona nie ma, inne też nie ma

Godzina 12.30 i słowo kluczowe XYZ

FireFox: 7 strona - jest domena główna!

Opera: 7 strona nie ma, inne też nie ma

Flock: 7 strona - jest, ale nie domena główna!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności