Skocz do zawartości

Serwer pod dobre strony

adiectus

Rekomendowane odpowiedzi

Qbexus, ja nie polecam, czesto maja problemy z dostepem do bazy, i ogolnie baza dziala wolno, a na całym hostingu była jedna Joomla i ok 300 UU dienie. Na nazwa mam powyżej 20 takich joomla i jeszcze sporo innych rzeczy. Zrezygnowałem po roku z hostingu w az

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
No i po prostu trudno wybrać bo każdy poleca co innego :)

Jest kilka sprawdzonych firm, które można brać w ciemno. Nie ma co się zastanawiać nad pierdołami i tym, że dziś ktoś poleca firmę A, a jutro ktoś inny firmę B.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

No i po prostu trudno wybrać bo każdy poleca co innego :)

Jest kilka sprawdzonych firm, które można brać w ciemno. Nie ma co się zastanawiać nad pierdołami i tym, że dziś ktoś poleca firmę A, a jutro ktoś inny firmę B.

To którą brać w ciemno pod serwis na wordpressie ze zdjęciami i z dużą ilością wejść (jakieś 10tys UV dziennie)

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

KEI / HOME / IQ

Sporo Ci tu osob pisze, ze ma byc najlepszy hosting, a podaje oferty hostingow, co pakiety zaczynaja sie od 40zl, co juz o czyms swiadczy. Wyzej wspomniane sa drogie, ale solidne pod warunkiem, ze miescisz sie w paramtrach oferowanego serwera.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

kei.pl

To jeden z kilku liderów na polskim rynku.

Wszystkie ważne strony tam trzymam. Jestem z nimi praktycznie od 2005 roku. Mocne maszyny, wsparcie na poziomie.

Tam nie ma, że nie działa.

Polecam.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

• 3 miesiące temu...
jak stron jest mało to az.pl, dostaniesz własne ip jak wydasz 30 zł plus wat w promocji, dostaniesz 3 x pl i 2 x ue na rok zafree.

Nie ma lepszej oferty,

Jakość serwerów w az.pl pozostawia wiele do życzenia.

kei jest najsolidniejsze, linuxpl doskonale sprawdza się jeżeli chodzi o parametry cena/jakość. Wybierz któryś z nich.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności