Skocz do zawartości

30 z na Fundacje Anny Dymnej- dodaje do calej bazy darmowych seokatalogow z recaptcha.

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj będą puszczone ostanie projekty Nowego-100 i Bodhisattwa.

Reszta jak już zauważyli dostają potwierdzenie. Strony poprawnie zgłoszone do ok 450 do 520 darmowych seokatalogow.

Kategorie wybierane ręcznie wiec odrzuceń z powodu złe wybranej kategorii być nie może.

puknijsie.gif Zlecenia wykonane do końca rtfm.gif

nie pisałem tego, strony katalogowane byli zgodnie z kolejnością dostarczanych potwierdzeń i opisów

jeżeli tobie coś się nie podoba mogę oddac te pieniędzy co pzrelaleś na fundacje.

Chętnie skorzystam jeśli jeszcze jest szansa

po takich pukaniach w głowę jak od Nowego-100

puknijsie.gif Zlecenia wykonane do końca rtfm.gif czekam na wynik pytajnik.GIF

chęć robienia kolejnych podobnych akcji u mnie zniknęła, niestety.

Tak jak pisałem, dzisiaj idą 2 projekty od nowy-100 i jedna strona Bodhistawa.

W tym wątku podałem e-mail, wiec pytania, zgłoszenia na wyciągnięcia linków ze skrzynek charytatywnych wykonanych zamówień można załatwiać droga e-mail, bo PW na PIO często zatkane.

Dziękuje wszystkim za udział w aukcji, zebraliśmy ponad 400 zl, na naprawdę szczytny cel.

nie nie musisz wpłacać (jeżeli już wpłaciłeś) twoje 2 stroni idą do katalogowania ( przelew przecież zrobiłeś na fundacje, przynajmniej tak zapewniałeś w mailu, ale elektronicznego potwierdzenia ( lub skanu) nie dostałem tylko od ciebie tylko jakaś tabelka ale zakładam ze przelew poszedł) ,teksty twoje gotowe za chwile dam do startu, od jutra obserwuj skrzynkę, temat zamknięty. Nie róbcie żadnych przelewów co do mojej akcji, ale jeżeli ktoś chce wspierać fundacje TAK PROSTO to zapraszam rzecz jasna :P

Napisze jeszcze raz wszystkie pytania proszę na maxpanem.jpg

Od 20.07 do 25.07 OFF, niema mnie i nie mam przy sobie netu :cray:

25.07 będę dostępny po 16.00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności