Skocz do zawartości

Platny stal sie darmowym

gostek_

Rekomendowane odpowiedzi

Alkohol :) Zartuje ;)

Platnosci sms mocno hamuja rozwoj katalogu, wole wiec dac te pare dyszek moderatorowi niz miec tylko kilkanascie wpisow tygodniowo i oddawac 2/3 $$ Dotpay.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Ja również uważam że to dobra decyzja, zawsze możesz zarabiać na reklamach. Gdy katalogi będą darmowe, automatycznie " po części " zwiększy się ruch na stronie, co zwiększa prawdopodobieństwo że ktoś kliknie w reklamę...;)

A ja sobie pozwolę nie zrodzić się z kolegą :)

Katalogi to nie onet czy nasza-klasa czy nie Czesio na facebook - Ruch z katalogów to głównie ogon z wyszukiwań google. Te parę wejść od osób katalogujących może coś dać na katalogach co mają 20 uników na dzień. Na katalogach co mają kilka tysięcy uników dziennie to nie gra żadnej roli. Te katalogi żyją innym życiem :). I ktoś tu pisał że nie są ważne - są ważne bo co niektórzy sobie znajdują to co chcą za ich pomocą. A inni sobie podnoszą pozycje. Zwykły user ma wszystko gdzieś - ma znaleźć to co szuka i obojętne mu jest za pomocą czego to osiągnie itd. itp. To jest oczywiście moje zdanie.

Troszki nie w temacie ale w odpowiedzi na post :)

Stary Katalog stron oraz nowy Katlink.pl - katalog stron na skrypcie Sinooke.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności