Skocz do zawartości

Siła narzedzi

irol2

Rekomendowane odpowiedzi

A tak w ogóle i w szczególe o co ci chodzi?

Równie dobrze mógłbym się zapytać - masz pięć narzędzi:

hebel

obcęgi

młotek

piłę

dłuto

Które dwa wybierasz?

Kolego, podstawowym narzędziem jest głowa, a w niej trochę pomyślunku i trochę wiedzy się przyda.

zajacgd: no jeszcze nie wymyślili takiego narzędzia, żeby za ciebie myślało:) zakładam ze coś ci tam w głowie pulsuje

O mnie się nie martw, choć zawsze może być lepiej. Ale z troską pochylam się nad Twoją łatwością łapania istoty rzeczy :). Pozwolę sobie coś wyjaśnić, bo widzę, ze jakoś nie dociera.

Nie bez powodu podałem do wyboru zestaw narzędzi stolarskich różnych, mając nadzieję, ze skojarzysz, że Twój zestaw to również różniące się od siebie i działające na różnych polach narzędzia. Świetnie się uzupełniają, ale jednak inne. No oprócz OmniAdda i Publikera, choć zawsze twierdzę, że warto mieć oba. Seobohater niby też katalogi i precle, ale oprócz tego, że półautomat, to obsługuje zdecydowanie więcej rodzajów skryptów (ja osobiście używam seolighta), więc ważne uzupełnienie dwóch pierwszych. A SB i Xrumer to jest inna bajka.'

Dlatego Twoje pytanie jest przynajmniej nie przemyślane, albo też znamionuje brak wiedzy i znajomości tych narzędzi.

Idealne miejsce to KOSZ dla tego całego topicku

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności