Skocz do zawartości

Update PR a skrypt Seokatalogu

mitrok

Rekomendowane odpowiedzi

Tak zacząłem się zastanawiać po ostatnim update PR.

Na większości swoich stron magiczna cyferka poszła w górę, czy to na blogach WP, czy statycznych html'ach, nawet joomla pozostawiona bez aktualizacji od pół roku, postawiona na nowej domenie, którą podlinkowałem słownie z pięciu swoich blogów - dostała PR2. Nawet strony z przechwycenia na których teraz jest statlink zachowały wysokie PR (już po drugim update) mimo utraty większości starych linków.

A dwa seokatalogi tematyczne stoją jak stały, jeden na 1, drugi na zero.

I nie mam "zielonych templatek", kategorie i podkategorie unikalne, wpisy tylko tematyczne i w większości unikalne (większość sam edytowałem po swojemu przed zatwierdzeniem żeby mieć uniki).

Nie to żebym się żalił, bo mam te cyferki w głębokim poważaniu, ale ten fakt może wskazywać na to, że wielki G już ma dość tego skryptu? :)

Katalog ślubny i katalog motoryzacyjny - zapraszam.

Lakiery samochodowe - wyjątkowe farby House Of Kolor

Potwierdzam, żaden SEOK nei awansował ... kilka straciło -1.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@ początkujący - z całym szacunkiem, ale zyskały też zaplecza linkowane z SWL'i i innych śmietników, więc w tę stronę chyba ciężko coś powiedzieć :)

Nie to żebym się żalił, bo mam te cyferki w głębokim poważaniu, ale ten fakt może wskazywać na to, że wielki G już ma dość tego skryptu?

Jeżeli nawet ma żal to chyba tylko do administratorów SEOKatalogów, którzy prowadzą go w taki, a nie inny sposób. Zresztą dalej odstaję przy tym, że taki update jaki nastąpił wczoraj nie jest wymiernym wskaźnikiem czegokolwiek (w dużej części PR przydzielany przypadkowo i prawie za darmo).

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

w dużej części PR przydzielany przypadkowo i prawie za darmo

i tutaj się z Tobą w pełni zgadzam

natomiast zauważyłem znacznie większy przyrost tam, gdzie linki idą z różnych źródeł niż tam, gdzie z jednego typu (np. same SWLe albo same blasty). Zatem po raz kolejny się potwierdza, że należy linkować wszelkimi możliwymi metodami, bo G to lubi :)

...

zobaczymy za kilka dni, bo ten update jest jakiś podejrzany...

dymna.jpg

Ostatnie update, to raczej żart niż ocena wartości strony. Najlepszy przykład - domena z przekierowaniem otrzymała PR5, a domena na którą przekierowuje pozostała na 3. Śmieszne to :)

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Skrypt Seokatalogu jest bardzo dobry u mnie wszystko +3 ;) zobaczymy na jak długo ;)

Pozdrawiam

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Skrypt nie ma tu nic do rzeczy. U mnie seoki poszły w górę - jeden nawet z 0->4.

Zauważyłem jedną ciekawą rzecz - strony których site był dobry dostały awans. Tam gdzie były problemy z tym, PR pozostał bez zmian.

Starannie moderowany Katalog stron - PR4

Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1

----> aplikacje Facebook <----

Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności