Skocz do zawartości

[Projekt] Junkie site WP Plugin

Virusek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zależy jak sobie ustawisz skrypt, jak skonfigurujesz WP i ile z contentu potrafisz zaindeksować.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

powiem tak: indeksuje się ładnie i szybko (dużo szybciej niż inne moje spamy), jednak brakuje mi contentu w naszym ojczystym języku...

Virusek, kiedy dodacie?

szkoda, że nie ma możliwości podpięcia dowolnego kanału RSS...

Zależy jak sobie ustawisz skrypt

nie wiem, jak u Ciebie, ale u mnie tworzy stronki dość wolno, jednak sukcesywnie i są w indeksie jeszcze tego samego dnia (bez dodatkowego linkowania/pingowania).

Jak podniesie się wartość pod pozycjonowanie zmianą języka, to w ogóle bardzo przyjemnie to wtedy widzę...

dymna.jpg

• 4 tygodnie później...

@Virusek, miałem się dzielić opinią n/t produktu zgodnie z naszą umową... Ale czym tu się dzielić, jak nadal nic się w kwestii nie zmieniło i temat jakby umarł...?

sądzę że gdzieś za 2, max 3 tygodnie wyjdzie nowa wersja junkiesite

zatem kiedy?

niestety bez polskiego kontentu plugin nie na wiele się zdaje... może tylko na punkty pod SWL

dymna.jpg

niestety bez polskiego kontentu plugin nie na wiele się zdaje... może tylko na punkty pod SWL

Wiem wiem, naciskam programistę aby zwiększył tempo tylko mamy ostry zapieprz z innymi bardziej rentownymi projektami.

Proszę o cierpliwość, postaram się przyśpieszyć temat.

Mayko.pl - skuteczne pozycjonowanie stron www

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności