Skocz do zawartości

Dlaczego tak trudno jest dodawać stronę do katalogów?

messina

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam się jak wy to robicie, że dodajecie strony do katalogów. Ja zawsze pozycjonowałam mój serwis pisząc artykuły. Idzie mi to nawet dobrze. Wystarczy tylko napisać artykuł i dodać do strony pressel page (mam już page rank 2). NIgdy nie dodawałam strony do katalogów. Wiele razy razy probowałam, ale mi się to nie udawało. Dzisiaj chciałam jednak dodać.

No i np. próbowałam dodać do katalogu sznurkownia.pl Wypełniłam więc wszystko i wcisnęłam - dodaj stronę do katalogu i wyświetliło mi się - Strings from image doesn`t match. Potem jeszcze raz wszystko to samo wpisałam i znowu wyświetliło mi się to. Dlatego chcialam się zapytać, jak wy to robicie, że udaje wam się dodać strony do katalogó? Bo to dla mnie jest wręcz niemozliwe i nie wiem o co tutaj chodzi... Nie wiem czy jest sens próbować dodawać do innych katalogów i marnować czas...

Zastanawiam się jak wy to robicie, że dodajecie strony do katalogów. Ja zawsze pozycjonowałam mój serwis pisząc artykuły. Idzie mi to nawet dobrze. Wystarczy tylko napisać artykuł i dodać do strony pressel page (mam już page rank 2). NIgdy nie dodawałam strony do katalogów. Wiele razy razy probowałam, ale mi się to nie udawało. Dzisiaj chciałam jednak dodać.

No i np. próbowałam dodać do katalogu sznurkownia.pl Wypełniłam więc wszystko i wcisnęłam - dodaj stronę do katalogu i wyświetliło mi się - Strings from image doesn`t match. Potem jeszcze raz wszystko to samo wpisałam i znowu wyświetliło mi się to. Dlatego chcialam się zapytać, jak wy to robicie, że udaje wam się dodać strony do katalogó? Bo to dla mnie jest wręcz niemozliwe i nie wiem o co tutaj chodzi... Nie wiem czy jest sens próbować dodawać do innych katalogów i marnować czas...

284 wypowiedzi i zadajesz takie pytanie? :) Prowokacja? ;)

Pierwszy raz słyszę, że to jakaś trudność. Nie wiem czy to napisałaś poważnie czy sobie jaja robisz no ale trudno;p

W tytule dajesz najczęściej frazę, na którą chcesz pozycjonować stronę, np. serwis kobiecy, opis to zazwyczaj kilka zdań o stronie czy firmie, słowa kluczowe to najtrafniejsze słowa opisujące ją. Captchą się nie przejmuj, bo z nimi nieraz są problemy (nieraz powodem jest przeglądarka), ale katalogi mają ten plus, że do nich o wiele szybciej dodasz stronę niż precli, oczywiście przyjmując, że dodajesz ręcznie...

W Polsce chyba to nadal najprostszy sposób na zdobycie stałych linków, więc sens jest, nie załamuj się :)

@messina:

Prawdopodobnie wszystko wpisujesz "z paluszka", zastanawiasz się, trwa to za długo i wygasają sesje.

Przygotuj sobie kilka opisów strony w notatniku czy w czym tam wolisz i zastosuj: "kopiuj", "wklej".

Próbowałaś przeładowywać tokeny?

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Ale czym się chwalisz? wczoraj mi PR wskoczyl na 2, do tej pory tylko katalogi, przymierzam sie do precli. Nie dodawaj do wszystkich katalogow sprawdz jakie linki daja. Jesli no follow to nie ma sensu. Warto tez zabulic smsem za onet wp interie itd ale bez przesady.

Mnie strona kosztowala 30 zeta (i tak szefowa płaci) ale z 6 podstrony w googlu jestem juz na 2giej (tylko katalogi)

regulamin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności