Skocz do zawartości

Dlaczego tak trudno jest dodawać stronę do katalogów?

messina

Rekomendowane odpowiedzi

Jak łatwo się domyślić zależy to od tego jak katalog jest moderowany. Niektóre katalogi akceptują Twoją stronę po paru godzinach.. inne po paru tygodniach a jeszcze inne w ogóle.

Dlatego zwracaj uwagę - przynajmniej ja tak robię dodając do seokatalogów które mają w statystykach pole które pokazuje ile jest stron oczekujących. W momencie kiedy liczba tych stron jest naprawdę dużo nie marnuje czasu na dodawanie do takiego katalogu bo na akceptacje mogę się nie doczekać.

A jak długo czeka się na dodanie katalogu? Ja dodałam chyba z tydzień temu do kilku katalogów i nie dostałam żadnej odpowiedzi.

Spokojnie czas moderacji w katalogach to od kilku godzin (te lepsze np. katalok.pl) do kilku miesięcy.

Ja zazwyczaj do miesiąca po zgłoszeniu mam akceptację lub usunięcie wpisu w katalogu.

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

Jak dodwałam do precli to moja strona od razu wskoczyła na 50 pozycje - psychologia, a jak zaczęłam katalogować to spadła zupełnie.

To znaczy w ciagu tygodnia dodałam stronę do trzech katalogów i nie zostły jeszcze dodane i dzisiaj w ogóle na żadnej pozycji nie jest, to znaczy że strona dostała filtr?

Ja zauważyłem straszne anomalie na niektórych frazach, mam taką stronę, co raz pozycje są ok, a raz jej w cale nie ma, albo pod jedną przeglądarką sprawdzam jest, pod drugą nie (na żadnej brak zalogowanego konta) , ale w sumie to też młoda domena, ale nie na tyle, żeby aż taki Google Dance był...

EDIT: ilość linków wg. Yahoo ta sama

messina

A propos tych katalogów i braku mejli...

I pewnie nie dostaniesz :) A może dostaniesz? Admin też człowiek i nie chce mu się codziennie zatwierdzać wpisów. A może już sobie zrobił wakacje?

A tak w ogóle - zadajesz pytania na poziomie przedszkolaka. Jak tak mizerna wiedza mimo takiego stażu na PiO, to może czas poczytać sobie małe co nieco. I jeszcze chciałem coś powiedzieć, ale ugryzłem się w język... Trochę żenujące pytania, bo takich nawet nie zadają debiutanci na PiO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności