Skocz do zawartości

Zaczęło się: +1 w wynikach wyszukiwania

Namo

Rekomendowane odpowiedzi

A rzeczywiście ;) Sory za przeoczenie. Ile macie plusów? U mnie na stronie pokazuje +42, a w narzędziach tylko kilka ;/

U mnie pokazuje z głównej 25 ale zauważ że są jeszcze podstrony - ja mam na każdej podstronie - także pod spodem jeszcze mi pokazuje z podstron - kilkadziesiąt kolejnych - zastanawiające jest to czemu tej liczby nie wlicza do głównej a powinno bo są to podstrony tej samej domeny.

Stary Katalog stron oraz nowy Katlink.pl - katalog stron na skrypcie Sinooke.

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Backlinki też są łatwe do zdobycia a jak wiemy mają decydujący wpływ na pozycje ;).

Zgadzam się z tobą same backlinki, mają to oczywiste, tak jak na FB z " lubie to " ale ja miałem na myśli samo logo, samo to że któraś strona jest Bardziej lubiana/mniej lubiana ma więcj plusów i mniej. Przykład : Moja strona jest starsza, ma większy PR ma więcej BL i są one mocniejsze teoretycznie powinna być wyżej w WW a mimo to nie jest dlatego że Twoja strona ma 150 plusów a moja ma tylko 10. hymm nie wiem czy to dobry przykład ale chciałem zobrazować...;p

Nigdy nie zobaczysz tego, bo Google nie może pokazywać nieznajomym Twojego adresu email. To, że lubisz jakąś strone to nie oznacza, że znasz jej właściciela. Już widzę, te aukcje na allegro. Dam lubisia na pół roku za 29gr :)

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Kolejne utrudnienie dla pozycjonerów, banda małolatów która przeczytała gdzieś co to anchor będzie teraz pozycjonować strony na +1 i robić ludzi w balona. Google zamiast zająć się serpami to marnują czas na jakieś pierdoły :)

Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam

Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam

a mi się wydaje że to ma bardzo duży sens

w powiązaniu z Google+ społecznościówką

każdy kto bedzie przyznawał +1

powiadomi o tym znajomych ze społeczności

i im w wyniku wyszukiwania najpierw się wyświetlą strony kolegów

A jaka jest szansa że ktoś wpisze fraze przy krórej będzie +1 znajomego - według mnie zaje... niska.

Jestem dokładnie tego samego zdania co Jastrząb, który napisał:

"Mi się wydaje, że to całkiem sprytny pomysł - google wykorzysta nas webmasterów i pozycjonerów wierzących, że buttom ten pomaga jakoś naszym stronom, do rozpromowania samego przycisku jak "lubię to"."

Od samego początku jestem tego zdania.

; ]

Wczoraj zauważyłem, że strony którym dałem +1 widnieją wyżej w wyszukiwarce niżeli bez logowania - wiem że hameryki nie odkryłem tylko takie moje spostrzeżenia

Generalnie jak jesteś zalogowany to google pamięta co klikasz i "wie lepiej" co będziesz chciał kliknąć w przyszłości i podaje ci to wyżej w wynikach twojego wyszukiwania.

A tu poniżej masz coś co pozwoli dostać Duzo plus 1

https://add-point.net/?app=Login

------------------------------------

------------------------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności