Skocz do zawartości

[WYKONAM] Teksty pod Presell Page ! PROMOCYJNIE !

DjKeitaro

Rekomendowane odpowiedzi

Informacje ogólne:

witam. Pisaniem tekstów zajmuję się od kilku lat. Postanowiłem wystawić aukcje w której masz możliwość w cenie promocyjnej sprawdzić moje umiejętności. Artykuł Presell Pages to link/linki pozycjonujące dla twojej strony. Pamiętaj że to tylko 1 zł, a dostajesz 1-3 linki które możesz wykorzystać w każdym katalogu presell page. Teksty są w 100% unikalne, więc ciężko aby któryś z nich nie został zaakceptowany w danym katalogu PP. Zainwestuj w pozycjonowanie już dziś, nie kupuj sztucznych tekstów z mieszarek.

Co otrzymujesz w cenie 1 PLN?

1 Artykuł, 1000-1200 znaków ze spacją, 1-3 słowa kluczowe pogrubione w tekście, do każdego tekstu tytuł.

Jaką masz gwarancję?

Zamawiając do 10 sztuk możesz zapłacić po wykonaniu zlecenia, po otrzymaniu paczki w e-mailu!

PROMOCYJNIE!

Cena podana w aukcji jest minimalna oraz zaniżona.

Dla zainteresowanych oczywiście próbki pisane przeze mnie mogę podać!

Potrzebujesz dłuższych?

Zamawiając 2 sztuki możesz je wymienić na 1 2000-2400 znakowy!

TYLKO TERAZ!

Tylko teraz usługa kosztuję symboliczną złotówkę, z możliwością płatności po do 10 sztuk.

Kontakt :

GG (6029956)

e-mail (the.eseroka@gmail.com)

link do aukcji :

https://allegro.pl/show_item.php?item=1690748180

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności