Skocz do zawartości

MiniXRumer

mental

Rekomendowane odpowiedzi

Człowieku, o czym ty piszesz?
a kto jest tym człowiekiem?

Soft z tego tematu na pewno jest dobry dla tych kto ma jedna stronę che założyć sobie trocha profili, wiec nie uważam ze jest zły. cos typu spambota tylko że darmowy jest.

Nie rozumiem czemu się irytujesz

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Człowieku, o czym ty piszesz?
a kto jest tym człowiekiem?

Soft z tego tematu na pewno jest dobry dla tych kto ma jedna stronę che założyć sobie trocha profili, wiec nie uważam ze jest zły. cos typu spambota tylko że darmowy jest.

Nie rozumiem czemu się irytujesz

Chodziło mi o post Miona... :(

Panowie, już bez offtopu. Niech ten temat pozostanie na właściwe potrzeby... :)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

czasami jest tak, że wychodzi coś darmowego, za co inni zapłacili i ich krew zalewa, to jedyne co zostaje napisać, że syf.

zerknąłem na niego i zdaje się, że wielu osobom może się spodobać o tyle, że namacalnie doświadczą co to linki z profili, a że ilości nie te o których często mowa na forum to już inna sprawa.

czasami jest tak, że wychodzi coś darmowego, za co inni zapłacili i ich krew zalewa

Przecież "spambot" napisał coś takiego lata temu i sprzedawał po 20 zl na allegro :)

rozbawiłeś mnie tym stwierdzeniem ;)

że namacalnie doświadczą co to linki z profili

każdy namacalnie to robi na PIO, włącznie z tobą.

Soft jest ok tu nikt nie mówi że jest "syf" prosto taniej wychodzi kupować blasty i tyle, autor wątku sprzedaje

Pakiet 1k:

1000 postów + profile: 15zł,

entropia wolisz wydać 15 zl czy przepisać 1000 obrazków ręcznie i co najgłówniejsze.

znaleźć bazę gdzie można założyć 1000 profili z linkiem.

To kogo tu ma krew zalewać? i dla czego?

że wychodzi coś darmowego, za co inni zapłacili i ich krew zalewa

Jeżeli chcesz porównać ten soft do XR to na 100% XR widziałeś tylko na obrazku.

oj maksiu, maksiu ;) domyślam się, że osobie, która ma problem z prostymi sprawami jak weryfikacja unikalności na swoich preclach, będzie trudno zrozumieć ideę tego softu. To tak jakby każdy kto zaczyna zabawę z seo siadał od razu do kupowania pkt w swl. Tak nie jest, najpierw dodajesz ręcznie co się da, a dopiero potem szukasz pomocy w automatach. Nie chce mi się dalej rozwodzić, bo sprawa jest banalna, można powiedzieć, że ten soft jest edukacyjny, a xr produkcyjny. Że też taki wymiatacz, który widział prawdziwego xr tego nie rozumie, ech .. :)

p/s/ poza tym chciałem pogratulować pięknego zastosowania słowa tandem (w innym wątku) - widać, że szlifujesz język, a to dobrze :)

p/s/ poza tym chciałem pogratulować pięknego zastosowania słowa tandem (w innym wątku) - widać, że szlifujesz język, a to dobrze :)

Mały offtop...

kurcze.. faktycznie poprawia pisownie;( traci wręcz urok (poważnie) !

Jeszcze raz sorki za offtop:P

co do słowa tandem to jego analogicznie używa się w jerzyku rosyjskim, ukraińskim i białoruskim :) najgorzej idzie mi z ż, rz, ó i u i reszta unikalnych rozwiązań wyłącznie polskich ;)

Entopija powtórę jeszcze raz jak nie rozumiesz, nie opłaca się ręcznie tworzyć 1000 profili bo 1. Nie masz bazy 2. jest captcha, w przypadku jak autor wątku sprzedaje za 15 zl blast posty + 1000 profili.

Max, jak przeczytasz jeszcze raz co napisałem, to zrozumiesz, że ty nie rozumiesz :) co do powyższego, to każdy wie, że jesteś gruba ryba w seo i dziękujemy, że dzielisz się z nami takimi tajemnicami jak ta, że się nie opłaca korzystać. Dzięki tobie oszczędzamy masę czasu, gdybyśmy musieli sami do tego dojść, a kto wie czy w ogóle by nam się udało ;)

Z mojej strony koniec dyskusji
no i cała w tym nadzieja :), bo jak widzę odpowiedzi w wielu wątkach co się opłaca a co nie to żal ..ściska. Forum to również forma edukacji, nie tylko subiektywnej oceny co jest, a co nie jest opłacalne. Płacicie kasę za szkolenia, etc i to jest ok, ale kiedy pojawia się soft, dzięki któremu można się czegoś dowiedzieć, pewnie czegoś nauczyć to bee. Najgorszy jest brak konsekwencji.

Poznaliśmy już opinie kilku userów czy warto czy nie warto.

Każdy niech sam się zapozna z narzędziem i oceni czy jest ono dla niego opłacalne i znajdzie zastosowanie dla niego.

Tymczasem każdy kolejny offtopowy post w tym temacie spowoduje zrobienie sobie długiego weekendu od PiO :)

Pozdrowienia

A mi się to narzędzie spodobało - jak na darmowy program ma spore możliwości i niezłą wydajność - uruchamiam go w virtualboxie i ładnie śmiga.

Oczywiście korzystanie z tego bez decaptchera jest bez sensu. Program ma jeszcze sporo niedoróbek, ale podejrzewam, że szybko zostaną one poprawione. W porównaniu do np: sick submittera program działa stabilniej i szybciej (przynajmniej w moim odczuciu).

Polecam program ludziom, którzy chcą zobaczyć czy zakładanie profili ma sens i myślą nad kupnem xr.

Serdecznie polecam profesjonalny serwis drukarek Katowice.

• 8 miesięcy temu...

stary wyjadacz PIO a nie wiesz ze tak nie cytujemy?

Jakie footpronty
zwykle pronty :) takie do SMF, phpBB, niczym sie nie roznia od tych co używamy do harwestowania list do xrumera czy innego narzędzia, pzreciez chodzi o skrypt forum a nie o narzędzie do jego obsługi

Jak już ktoś chce tak nakoniecznie mieć coś w rodzaju xrummera w skali mini, to lepiej wydać jednarazowo kilkadziąt dolców i kupić Forum Bot. Co do skuteczności wypowiadać się nie będę, ale za to jest to produkt twórców Captcha Sniper, więc ma wbudowany łamacz captchy, chyba nawet całkiem skuteczny. No i jak na małe rozwiązania, to całkiem nieżle popyla, by nie powiedzieć ciutkę mocniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności