Skocz do zawartości

OnetKontekst

Mar

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Czytam regulamin, i wszystkie informacje i nie znalazłem prostej odpowiedzi, czy jako osoba prywatna mogę przystapić do programu.

Nic nie znalazłem, że trzeba mieć działalność gospodarczą, więc jak w końcu z tym jest?

Bo okaże się, że założę sobie konto, wyślą mi jakieś dokumenty i okaże się, że nie mogę nic dalej zrobić.

Pozdrawiam,

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Witam,

Czytam regulamin, i wszystkie informacje i nie znalazłem prostej odpowiedzi, czy jako osoba prywatna mogę przystapić do programu.

Nic nie znalazłem, że trzeba mieć działalność gospodarczą, więc jak w końcu z tym jest?

Bo okaże się, że założę sobie konto, wyślą mi jakieś dokumenty i okaże się, że nie mogę nic dalej zrobić.

Pozdrawiam,

Mar.

Tak może uczestniczyć,

tylko że wybiera się raz i na początku czy firma czy os. fizyczna

podajesz numer konta , pozniej podpisujesz umowe wysylasz i mozesz otrzymywa kaske - dzialac mozesz bez umowy

Pozdrawiam

Chajd

Oki dziękuje, Ci bardzo za odpowiedź. I skorzystam jeszcze raz i zadam jeszcze jedno pytanie:

Czy jest jakiś limit wypłat? Płatności są realizowane co miesiąc?

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Czytałem, dokładnie § 10, i nic tam nie ma z tego o co ja pytam. Jest jedynie, że płatność "1" zostanie po zaakceptowaniu umowy, ale co z dlaszymi płatnościami??

I proszę nie bij zapytam jeszcze o coś, przyda się dla kolejnego pokolenia ;)

1. Jak długo się czeka na akceptacjię słów?

2. I czy można umieścić kod, przed zaakceptowaniem słów (strony)?

3. Czy dane osobowe muszą być wypełnione aby konto zaczeło działać, bo piszę, że to potrzebne tylko do wypłaty?

Mar.

Nie czytałeś, prawda?

Dobrze wiedzieć, że Ty czytałeś zrozumiałeś i nie chcesz się pochwalić.

Co do płatności jeszcze niewiem, ale jak się doweim to Ci odpowiem.

Ad.1 Nie dłużej niż jeden dzień.

Ad.2. Tak, można, lecz reklamy bedą się pojawiały dopiero po zaakceptowaniu słów kluczowych.

Ad.2. Tak, można, ale dokonać płatności muszą zostać one wypełnione i konieczne jest odesłanie 2 kopi umowy.

P.S. Jak zawsze można na Was liczyć.

Pozdrawiam,

Mar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności