Skocz do zawartości

Mistrzowie promocji :)

M_K_S

Rekomendowane odpowiedzi

Zdarza się, że wesela są organizowane w piątku lub inne dni poprzedzające święta. Nic więc w tym dziwnego. A darmowe noclegi w hotelu dla gości po weselu to super opcja :)

Top-Tools.pl - sklep internetowy - spawarki transformatorowe MMA, inwertorowe TIG, półautomatyczne MIG, MAG, FCAW, prostowniki akumulatorowe, elektronarzędzia, przyłbice, elektrody

w moim regionie nie słyszałem o piątkowym weselu? Zawsze to była sobota - a byłem już na niejednej takiej imprezie :) Kolega, który gra w zespole weselnym też nie grał nigdy na weselu w środku tygodnia :) Może w innych regionach Polski jest to normalne ale nie w Polsce zachodniej ;)

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

MKS - powiem więcej ten Hotel reklamuje się w którymś Radiu na Śląsku (planeta/eska/rmf maxxx nie pamiętam) właśnie z tą promocją - noclegi gratis :)

Ale to prawda coraz częściej robi się wesela w czwartek/piątek.

Ja wiem, że wesela zdarzają się w inne dni tygodnia, rzadko to rzadko ale jednak. Dziwi mnie tylko takie nagłaśnianie tej promocji. I sposób jak jest napisana. Czyta się początek zaje..iście ... darmowy hotel, wow :) A tu nagle ten nawias, szkoda, ze nie gwiazdka i malutki druk gdzieś na dole

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności