Skocz do zawartości

Pozycjonowanie łątwej frazy

Ar2d2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Interesuje mnie wypozycjonowanie łatwej frazy takiej na której mogę się nauczyć jak to robić

Proponuje ogłoszenia ogłoszenia Gródek nad Dunajcem ze względu że nie jest ona jakoś szczególnie oblegana przez pozostałych.

Myślę iż będzie to doskonały poligon doświadczalny dla każdego.

Dodam tylko że mam 0 doświadczenie więc proszę o wyrozumiałość

Zachęcam do dodawania wpisów ja skrzętnie będę wszystko robić i meldować o postępach

Zapraszam

trudne to może nie jest ale nie zależy do łatwych...

najlepiej wpozycjoować fraz której nie ma np. "lkertn", dodajesz do katalogów i sprawdzasz w serpach jak podnosi się strona oraz która metoda jest w rzeczywistości skuteczna

Witaj czy możesz mi napisać co znaczy "sprawdzać w serpach"

Dzięki za odpowiedz

Przede wszystkim opis strony a zacznij od title, gdzie masz takie kwiatki: tu znajdziesz czego szukasz, u nas za darmo się ogłosisz. Tylko nasz serwis gwarantuję Ci dostęp do setek ogłoszeń oraz tysięcy szukajšcych Twojej oferty.

Błędy stylistyczne i literówki na pewno nie pomagają wyszukiwarce. Napisz to prosto, bez górnolotnych frazesów i najlepiej z użyciem pozycjonowanej frazy.

Pozdrawiam

Kupuj wydawnictwa elektroniczne w e-książka.pl albo sam załóż taki sklep - dołącz do Programu Partnerskiego

Wymienię się linkami i wpisami o tematyce turystycznej katalog.turystyka.pl

SERP - Search Engine Results Page.

Proponuję poczytać dział dla początkujących na PiO, jakieś blogi o pozycjonowaniu np. blog lexy polecam dużo podstaw o optymalizacji strony.

Frazy regionalne bardzo często można wypozycjonować zaczynając od dobrej optymalizacji a kończąc na kilku - kilkunastu katalogach czy preclach.

Po wpisaniu w google jesteśmy na 3 stronie i 2 pozycji

Zastosowałem się do wszystkich rad, otoczyłem tekstem wybraną frazę, zamieściłem w katalogu stron, jest nawet title, podlinkowałem na forum oraz na serwisie społecznościowym.

Nasuwa się jeszcze pytanie ile razy trzeba linkować itd oraz ile czekać na efekt albo na brak efektu.

Żeby te linki, które dodałeś do katalogu miały moc google musi je widzieć czyli muszą być w indeksie.

Jakby trzeba wytłumaczyć jak się sprawdza czy strona jest w indeksie to:

Otwierasz stronę google.pl wpisujesz site:katalogstron.pl/artykul-o-mojej-stronie

Gdzie katalogstron.pl/artykul-o-mojej-stronie to adres twojego wpisu w katalogu.

Gorąco polecam dział dla początkujących.

Pozdrawiam

Pamiętaj, aby nie przesadzić z ilością dodanych wpisów dla świeżej domeny, abyś nie wpadł w filtr. Co do frazy to jest ona o tak niskiej konkurencyjności, że aż ciężko się na niej uczyć. Ja jak zaczynałem to uczyłem się na frazie forum wielotematyczne i udało mi się dopchać stronę, aż na pozycję 2. Wejdź na stronę mara czyli https://www.katalogiseo.info/ przefiltruj bazę na podstawie PR = PageRank i dodawaj dziennie po około 5 wpisów, unikatowych :), do katalogów i precli. W takich serwisach nie musisz się bać o indeksowanie, a z czasem nauczysz się sam przyśpieszać indeksację wpisów. Na moje oko około kilka mocnych precli i fraza w top10.

multikomto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności