Skocz do zawartości

Przybywa botów katalogujących - jaki wybrać?

leszeks11

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!

Ze względu na to, że jeszcze uczę się tematu pozycjonowania to potrzebuje podpowiedzi z jakiego programu najlepiej korzystać do katalogowania. Też chyba ważną kwestią jest jakość katalogów zawartych w programie tj. ich PR?

Programy są różne. Kupiłem ostatnio za bardzo małe pieniądze pakiet programów i narzędzi wspomagajacych działania SEO SEM i marektingowych.

Program do katalogowania działa, ale dosć czesto się wiesza i muszę sporo rzeczy robić samemu. Musiałem nawet wyłączyć autouzupełnianie bo przy tym zawieszał sie tragicznie.

Plus jest taki, że zanim dodam strone widzę gdzie dodaje. Minus pół automatu jest taki, ze jednak troche trzeba posiedzieć.

Bede wdzięczny za podpowiedz jaki system automatyczny jest najlepszy i najpewniejszy.

Sam nie wiem już jaki soft potrzebujesz. Nie określiłeś się dokładnie pisząc o półautomatach i na końcu o automacie.

Półautomat - SEObohater, SEOLight

Automaty - Publiker, OmniADD

Kombajny SEO (tak pozwolę sobie nazwać) - xrumer, zeno poster

multikomto

Najlepiej brać się po jednym z softów z danej grupy jaką podałem. W kolejności od półautomatów do kombajnów. Wiadomo, że wszystko z czasem. Myślę, że przynajmniej kilka stron wypozycjonować półautomatem, aby myśleć o automatach... Praca ręczna uniknie pytań typu: ile wpisów dziennie ustawić. Najlepiej jest poznać dużo skryptów oraz ich możliwości.

multikomto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności