Skocz do zawartości

Darmowe narzędzie do sprawdzania indeksacji linków

KrisSko

Rekomendowane odpowiedzi

Gość radeczek29kr18

ale chyba nie jest on zbyd wiarygodny , przeskanowalem te same linki seocatem i pokazal z 90 linków 40 niezaindeksowanych a w przypadku tego programu pokazalo tylko 10 , pare sprawdzilem recznie i faktycznie seocat pokazywal bardziej wiarygodne wyniki

• 4 miesiące temu...

Pozwolę sobie odkopać temat, gdyż tak szukam, szukam i znaleźć nie mogę...

...a szukam programu, który sprawdzałby w Google czy strona jest wyświetlana po wpisaniu site:"adres".

Ten IndexChecker już chyba dawno nieaktualny, bo wszystko pokazuje jako zaindeksowane, nawet bzdurne linki typu "bfbasvbbsvuibusgyvisdfbws.pl". Bezużyteczny soft... :(

Zna ktoś jakąś darmową alternatywę? Jeśli nie ma to ostatecznie może być coś płatnego.

Czy Google nie udostępnia może jakiegoś API, które umożliwiłoby takie sprawdzanie?

Pozdrawiam! :)

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...

Ja używam Google Index Checker Mariusza Kołacza. Nie wiem, z jakimi ilościami sobie radzi, bo zazwyczaj sprawdzam fragmentami (np. listy precli osobno, listy innych wpisów osobno) i nie było z tym żadnych problemów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności