Skocz do zawartości

Nowy serwis o AdSense

lutek

Rekomendowane odpowiedzi

lutek: odnosnie blog/sajt - masz racje.

Dziękuję :)

co do instynktownych (jeszcze w podpisie) czy intuicyjnych - jak dla mnie troche glupio brzmi. intuicje to maja kobiety a nie reklamy ;) ale ok, koniec bo pomyslisz, że wsiadłem na ciebie najpierw z tymi reklamami a teraz z nazwą :) a nic takiego nie ma miejsca :)

Ale ja nic takiego sobie nie myślę. Ja naprawde przyjmę każdą krytykę i uwagę ze spokojem :) Twoje traktuję jako uwagi i bardzo Ci za to dziękuję :)

widze nowe notki, fajnie, tego czasu o którym wczesniej wspominałes musisz miec sporo ;)

Dziś mam wolne :P

proponuje ci jeszcze temat:

forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=12586&hl=

jako inspiracja do nowej notki o czasach wystawiania platnosci.

Zaraz się za to wezmę. Myślałem jeszcze o realizacji czeku, ale tego jest tak dużo, że trudno cokolwiek z tematu wyłowić :)

Największy i najlepszy serwis Apple w Polsce, a do tego również Serwis iPhone

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pisze o wszystkim tylko krótko i na temat.

Dla mnie ciekawą opcją byłoby gdybyś wprowadził coś takiego jak dyskusja o stronie x. Ktoś podaje strone, ty weryfikujesz czy warta jest dyskusji i prowadzona jest rozmowa o tym co i jak zmienić i tak dalej. Potem autor strony pisze co mu to dało itd. i dalej wnioski itp.

Tylko nie wiem jak to można rozwiązać w wordpresie ale to byłoby coś fajnego. Można by wprowadzić jakiś limit np. ileśtam stron przez jakiś czas.... coś pomyśleć o tym.

GuiStyles.com -serwis z plikami do modyfikacji wygladu pulpitu | blog.guistyles.com - mój blog o desktop modding | coxis.webhop.net - strona o ulepszaniu wyglądu linuxa

Pisze o wszystkim tylko krótko i na temat.

Dla mnie ciekawą opcją byłoby gdybyś wprowadził coś takiego jak dyskusja o stronie x. Ktoś podaje strone, ty weryfikujesz czy warta jest dyskusji i prowadzona jest rozmowa o tym co i jak zmienić i tak dalej. Potem autor strony pisze co mu to dało itd. i dalej wnioski itp.

Tylko nie wiem jak to można rozwiązać w wordpresie ale to byłoby coś fajnego. Można by wprowadzić jakiś limit np. ileśtam stron przez jakiś czas.... coś pomyśleć o tym.

Pomysł ciekawy, godny przemyślenia. Z rozwiązaniem nie byłoby problemu, nie WordPress by się tym zajmował. Pomyślę o tym :P

Ja zastanawiałem się nad działem "AdSense narzędzia", gdzie znalazłyby się narzędzia dla AdSense online, ale i także te exe :) Miałem jeszcze jeden pomysł, ale zapomniałem o co chodziło ;) Przypomnę sobie to napiszę :P

A już wiem! Myślałem o stworzeniu miejsca w którym możnaby dodawać adresy które warto wrzucić na czarną listę w AdSense z powodu minimalnych stawek...

Co do tych czarnych adresów to co jakiś czas odpalam sobie View Bids i sprawdzam sobie tam linki chociaż z głównej strony. Jeżeli znajde tam link to patrze na cene i jeśli jest niska to dodaje stronę do filtrów w adsense.

Niestety ma to minus również. Kiedy wrzucam sobie to na głownej stronie i potem wywalam z niej zazwyczaj większość to przez jakiś czas , jakiś jeden dzień może więcej czasami nie mam fulla reklam tylko np. na danym boxie gdzie powinny być 4 rekalny wyświetla się jedna. Dopiero po jakimś czasie pojawiają sie nowe reklamu. Uff , tyle :)

GuiStyles.com -serwis z plikami do modyfikacji wygladu pulpitu | blog.guistyles.com - mój blog o desktop modding | coxis.webhop.net - strona o ulepszaniu wyglądu linuxa

Dobrze wychodzisz na tym, filtrując te reklamy? Ja mam tylko kilka (aukcje, itp.).

Mi po wyfiltrowaniu polskich śmieci typu jzk, jakiś super poradników, szkół online itp eCPM podskoczył do $30-$40...

Co do filtrowania to nie wiem jak to jest. Gdzieś nawet czytałem że lepiej pozostawić pustą listę. Ja eksperymentuje cały czas więc filtruje.

Co do filtracji to dobry byłby artykuł o tym co można zrobić na stronie żeby dostawać maksymalnie te reklamy które są związane tematycznie ze stroną.

Bo przecież ludzie klikają na to co jest związane z tematem strony.

Co do filtracji to dobry byłby artykuł o tym co można zrobić na stronie żeby dostawać maksymalnie te reklamy które są związane tematycznie ze stroną.

Bo przecież ludzie klikają na to co jest związane z tematem strony.

https://adsense.curtweber.pl/targetowanie-sekcji-w-adsense/

Jak dla mnie blog jest ekstra. Dałem już linka u siebie ;)

Mam też ciekawy temat: tracking AdSenese z wykorzystaniem Google Analytics.

Na życzenie udostępnię tekst artykułu.

pozdrawiam.

Jestem zainteresowany jesli mozna.

Contextual Tracker - monitorowanie kliknięć dla AdSense, AdKontekst, OnetKontekst, Yahoo...

Web2.0: ...folksonomy, prototype.js, script.aculo.us...

Patche dla IE w JS: IE7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności