Skocz do zawartości

[wykonam] pozycjonowanie w Google

Buzu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Oferuję wykonanie usługi pozycjowania stron we wyszukiwarce Google. Zajmuje się tym od kilku lat, głównie na swoje potrzeby, choć oczywiście posiadam także kilku klientów, z którymi współpracuje cały czas.

Wysoka pozycja w Google pod dane zapytania jest doskonałym sposobem na pozyskanie nowych klientów i ogólne zwiększenie ruchu na stronie. Można śmiało powiedzieć, że jest to najskuteczniejsza reklama w Internecie ze względu na to, że na naszą stronę nie trafiają przypadkowe osoby - w końcu to one szukają czegoś, co u Nas po prostu znajdą.

Nie mam sztywnego cennika. Ceny są uzależnione przede wszystkim od mocy stron konkurencji. Tak więc, usługa pozycjonowania może kosztować zarówno 10 zł, jak i 10 000 zł (i dużo więcej). Osobiście preferuję płatność za efekt + następnie comiesięczny abonament za utrzymywanie pozycji.

W przypadku pytań i/lub zainteresowania moją ofertą, proszę o kontakt e-mail: pbuzalek[at]gmail.com. Aby wycenić usługę potrzebuję:

- słowa kluczowe

- adres strony

- cel (o jakie pozycje walczymy)

Pozdrawiam,

Przemysław Buzałek

PS Dotychczasowe osiągnięcia przesyłam tylko zainteresowanym osobom (głównie frazy regionalne, ale nie tylko)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności