Skocz do zawartości

Czy to filtr czy nie?

messina

Rekomendowane odpowiedzi

Pozycjonuję moją stronę na kilka fraz. To znaczy nie pozycjonuje jej zbyt intensywnie, ale na poczatku dodałam do kilku precli na 8 fraz. Do każdego precla na kilka fraz i np. po tygodniu wskoczyło m. in. psychologia na 50 miejsce. Potem przestałam dodawać do precli tylko w ciagu tygodnia dodałam do trzech katalogów na frazę psychologia. Do żadnego katalogu nie została dodana. No i dzisiaj zupełnie nie ma jej w wynikach. Najpierw była na 85 pozycji a teraz nie ma. I nie wiem czy to jest filtr czy jakaś czkawka. Jak myślicie? Na inne frazy strona jest i nic się nie zmieniło.

Rób swoje, ciągle regularnie linkuj a pozycja wróci. Czasami Google może Ci wywalić stronę np. z 10 miejsca na 200 a za dwa tygodnie wraca na swoje miejsce.

Nowoczesne mieszkania w dobrej lokalizacji w Pabianicach - https://zisinvestgroup.pl/oferta-wynajem-mieszkan.html

Dachy płaskie są idealnym rozwiązaniem w przypadku stawiania dużych obiektów przemysłowych. Więcej przeczytasz na https://www.dachy-zrbzawadzki.pl/oferta-dachy-plaskie.html

Potwierdzam, też tak miałem ostatnio ze stronką nad którą pracuję. Trafiłem w dobre słowa kluczowe i szybko udało mi się wskoczyć do pierwszej dwudziestki w kilku frazach, po paru dniach wypadłem nawet poza 300. Ale minęło trochę ponad tydzień i pozycje wróciły. To jest podobno tak zwana czkawka google, dostał za dużo linków na raz i musi odreagować, ale wszystko wróci do normy :)

Jam jest Zbygniew.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności