Skocz do zawartości

[Opinia] Star-Kom

Duchu

Rekomendowane odpowiedzi

ale oni chyba dopiero się rozkręcają. smile.gif

I pewnie zwiną interes jak lada chwila.

Ja bym się bał tam cokolwiek postawić.

Za 9zł rocznie oferują hosting bez limitu, czyli jak mam to rozumieć? Dostaję swoją własną maszynę za 9zł czy jak? :)

9 zł przez pierwszy rok. Pożyjemy zobaczymy.

Jeśli nie masz co robić, to zawsze możesz poczytać o zarabianiu na blogu <<Na tym blogu komentarze z Dofollow

Chcesz naturalny link? Artykuły sponsorowane

Ja kiedyś kupiłem u niego konto na allegro, ale to było z rok temu, więc nadal się trzyma. U mnie wszystko było ok, ale jak zaczeli przenosić serwery czy coś takiego to sobie odpuściłem i zmieniłem. Ale ogólnie polecam.

• 2 miesiące temu...

na pewno ktoś kto sprzedaje konta na resellerze w usa myśli poważnie o rozwinięciu biznesu hostingowego w pl. :)

i sklep jest i w ogóle ale jakoś danych firmy nigdzie nie ma albo oślepłem.

Bardzo fajny hosting dla osób dla których oszczędność jakieś 5 zł. miesięcznie to kupa kasy

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

• 1 miesiąc temu...

Odświeżam. Bo zauważyłem dziwną sytuacje. Mam na tym serwerze w chwili obecnej 2 WP i forum, awarii do tej pory żadnej nie było, a przynajmniej nie zauważyłem. Nie wiem jak u innych, ale u mnie prawie w ogóle nie jest rozliczany transfer. Średnia liczba odsłon dziennie to jakieś 5 tyś, a transfer wciąż jest troszkę powyżej zera. Może ktoś to wyjaśnić? Zmienia się tylko pojemność dysku.

aha, korzystam z tego Hostingu już jakieś 8 miesięcy. 200GB/rok

Jeśli nie masz co robić, to zawsze możesz poczytać o zarabianiu na blogu <<Na tym blogu komentarze z Dofollow

Chcesz naturalny link? Artykuły sponsorowane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności