Skocz do zawartości

Czy warto ?

balcerek

Rekomendowane odpowiedzi

witam

Nie mam czasu samemu to robić więc chciałbym skorzystać np z takiej opcji https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=125551

jednak nie wiem czy warto, kupiłem cos podobnego na alledrogo jednak po wysłaniu mojego przelewu nie doczekałem się żadnego raportu i w bl tez nic nie zobaczyłem co nie było by dodane prze zemnie

Znacie ten rynek i ludzi i na pewno korelacje między ceną a sensem takiego katalogowania więc proszę was o opinię zanim zrobię przelew. Z góry dziękuję.

Czy warto? Sam sobie odpowiedziałeś:

Nie mam czasu samemu to robić

W takim wypadku warto to zlecić. Nie podejmę się jednak polecania kogokolwiek w tej kwestii.

Ja ma czas, więc kataloguję samodzielnie, ew. automatem.

seowyszbanner.gif

A czemu polecasz tego gościa ? znasz go? twój znajomy?

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Tutaj większość osób zajmuje się pozycjonowaniem i poleci swoich kolegów/znajome firmy.

Jeśli to nowa strona, to polecam Ci osobiście powoli dodawać samemu wpisy, które będą różnorodne, zaczynając od katalogów z wysokimi PR i dużą ilością BL. Jest dużo darmowych katalogów, a jeśli wykona to zadanie za Ciebie firma, przy czym teksty będą powielane, to nie zyskasz zbyt wiele na takim działaniu.

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

A co to obchodzi kogos kto dodaje, czy wpis jest zaindeksowany, czy nie? Placisz za dodanie, a jak chcesz miec indeksacje to musisz za to placic extra i beda to koszty duzo wieksze od samego dodawania.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Jeszcze kilka lat temu miałem wszystkie narzędzia do katalogowania, dziś wszystko zlecam. Zasada jest taka najpierw praca, a potem kasa - zawsze jest ok. Żeby bardziej kontrolować katalogowanie wykonywane przez kogoś , można zawsze wygenerować adres mailowy na potrzeby zlecenia, a tam wszystko będzie kiedy i gdzie zostało dodane. Bywa tak ze zadają kasę na początku - zazwyczaj takim mowie papa, ale PayPal ma chargeback jak coś nie pójdzie po myśli, można jej użyć i odzyskać kasę - już nie raz tak robiłem, działa w 100%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności