Skocz do zawartości

[Sprzedam] Rolniczy serwis ogłoszeniowy + inne domeny

sq6aah

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam do sprzedania serwis ogłoszeniowy o tematyce rolniczej MRolnicze.pl Serwis założyłem w styczniu 2011 roku. Z powodu osobistych postanowiłem sprzedać domenę mrolnicze.pl wraz z skryptami PHP serwisu. Domena była pozycjonowana na takie frazy jak "maszyny rolnicze", "używane maszyny rolnicze", oraz posiada ona aktualnie PageRank 1. Prowadzenie takiego serwisu może się okazać bardzo dobrą inwestycją, ponieważ popularność takich serwisów ciągle rośnie.

Dodatkowo dorzucam domenę hydrofarmer.pl oraz donaldtusk.co.uk którą można wykorzystać w zbliżającej się kampanii wyborczej.

Wszystkie domeny zostały zarejestrowane w AZ.PL. Przekażę je po wpłaceniu pieniędzy, poprzez transfer wewnętrzny AZ.PL lub cesję lub przekazanie kodu authinfo.

Więcej informacji udzielam pod adresem: mrolnicze.pl@gmail.com

Proszę o licytację osoby naprawdę zainteresowane.

Serdecznie zapraszam do udziału w aukcji.

Aukcja Allegro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności