Skocz do zawartości

[wykonam] wartościowe teksty, artykuły, recenzje, opowiadania, teksty piosenek

Rekomendowane odpowiedzi

Głowa pełna pomysłów? Jak najbardziej! Kreatywność to moje drugie imię. Bawię się słowem, korzystam ze słów, słowem gram:)

Czym jest dla mnie copywriting? Obowiązkiem? Przymsuem? Pracą? Nic bardziej mylnego! Jako copywriter, redaktor, recenzent pracuję od prawie trzech lat, pisaniem zajmuję się odkąd pamiętam. Copywriting jest moją pasją, nałogiem, przyjemnością i przyszłością. Podejmę się stworzenia tekstów o róznej tematyce: począwszy od działania układu hamulcowego w mustangu, poprzez biografię Marilyn Monroe a na problemach z układem trawiennym skończywszy. Obecnie współpracuję z trzema portalami internetowymi: dla jednego tworzę i redaguję teksty z branży budowlanej i dekarskiej, dla drugiego piszę artykuły kobiece i recenzje kosmetyków, dla trzeciego zaś wykonuję teksty medyczne. W najbliższym czasie rozpocznę także współpracę z firmą, dla której tworzyć będę teksty piosenek dla dzieci. Staram się, aby moje teksty były poprawne merytorycznie i językowo, korzystam z rzetelnych i sprawdzoncyh źródeł.

kontakt : paulina16031990@o2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności