Skocz do zawartości

Domena jakby zamrożona - spostrzeżenia

Rekomendowane odpowiedzi

Drodzy Koledzy, a gdybym zrobił przekierowanie 301 z mojej starej domeny na nową (pomijam problem rozpoznawania marki itp) to czt to by coś pomogło? zawartość strony była by bez zmian. Ile trwa cała operacja takiego przekierowania żeby wszystko się poukładało po nowemu. Może sezon urlopowy to dobra ku temu okazja.

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja pisałem, że przekierowania 301 z tego typu domen u mnie zadziałały, tzn. filtr nie przeszedł.

Z wypowiedzi qazy wynika, że ma inne doświadczenia w kwestii 301 z domeny w tym filtrze, więc musisz to wziąć pod uwagę.

Co do samego przekierowania to temat wałkowany milion razy. Poszperaj na forum i znajdziesz xx stron postów z informacjami na temat czasu przekierowania i przepisywania pozycji.

To i ja dorzuce swoje kilka groszy. Mam dokładnie ten sam problem. Jedną z domen na siłę linkowałem ,plus całe jej zaplecze , wpisy w katalogach,preclach itd. Dwie linkowałem systematycznie , tak jak wcześniej , a ostatnią całkowicie zostawiłem . Efekt we wszystkich wypadkach dokładnie ten sam. Zero ruchu. A w pierwszym przypadku doszedłem do sytuacji że w TOP100 było 43 moich stron i wpisów . W TOP30 - 14 . A domena jak stała na 3 pozycji tak stoi do teraz.

Zrobiłem nową stronę i działam od nowa. A tamta może się kiedys "obudzi".

wszystko o brazylijskiej piłce nożnej - brasfutebol.com

FreshMed - najlepszy stomatolog w Katowicach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności